Vaii . Imi paree rau pentru tinee si prietenul tauu .
Da, e pozibul pentru ca si un baiat din clasa mea de care mi-o placut foartee mult s-a mutat in alt oras si la alta scoala . A plecat acum 3 saptamani .
Eu m-as despartii de el pentru 2, 3 saptamani ca sa vada mama sa ca nu mai e nimic intre noi, si dupa aceea mas cupla din nou cu el si as fii mai atenta unde ma intalnesc cu el si la cine ii spun!
Sperr ca te-am ajutatt >:d
Parca ar fi o poveste doar ca este adevarat! UIte ar trebui sa nu lasati parinti sa va desparta daca va placeti k adevarat, dar sunt multe intrebarii care trebuie sa ti le pui nu cred ca maicasa din cauza k scoala e proasta vrea sa il mute poate nu te place (asta cred ca sigur) si din pacate sa iti pun k daca ai pile te poti muta la o alta scoala la inceput de semestru sau de trimestru. Si apropo cand parintii se baga in viata noastra personala e foarte greu sa ii scoti de acolo!
Adevarul este ca nu prea ma are la inima maicasa...Dar daca e, nu e vorba NUMAI de mine ci si de prietenii lui.Ea este de parere ca din vina mea SAU a prietenilor lui s-a intamplat ce s-a intamplat si vrea sa-l ia din mediul ala sa-ti spun asa.sa-si faca alti prieteni etc. Daca nu s-ar fi intamplat ce s-a intamplat acum ar fi fost totul bine dar asa a fost sa fie . Acum doar sper sa nu plece