| robert123 a întrebat:

Deci cine imi explica cel mai bine acest lucru are funda si aprecierea mea fata cu care ieseam tocmai mi-a dat papucii dupa o intalnire acum doua zile la care a spus ca sa simtit bine, si chiar cu aceste cuvinte dar noi suntem impreuna? deci cum am auzit asta parca eram invizibil... si imi spune ca ea ma place dar nu o intereseaza o relatie si mi-a cerut sa fim prieteni, am spus nu straight face simteam ca nu vreau sa mai vad vreodata acea persoana care acum cateva zile o numeam iubita si se pare ca in aceasta relatie eu ma implicam cel mai mult adica nu se poate spune ca nu ii acordam atentie in aceste 2 zile am sunato in fiecare zi si nu la prima ora a diminetii pe la 5-6 sa ma asigur ca e libera ea nu vroia decat sa iasa in grup si cu altii, scuzati gramatica sad

Răspuns Câştigător
| andreushk a răspuns:

Acea fata este o persoana nehotarata. nu este singura. happy eu zic sa nu iti pese pentru ce s-a intamplat aici happy si pana la urma puteai accepta sa fiti amici happy ii arata-i ca nici pentru tine nu conta foarte mult acea "relatie"

3 răspunsuri:
| Dddeeaaa a răspuns:

În primul rând te scuz pentru. gramaticălaughing!
Și în al 2-lea rând, eu cred ca pentru ea a fost o relație"la oha"să spun așa:-s! Poate nu merita atenția si iubirea ta...să zic așabig grin!

| irennee a răspuns:

Are pe altul big grin, bag mana.n foc pentru asta laughing

| Liza_5813 a răspuns:

Eu cred ca ea te vroia si p tine si sa iasa cu prietenii.intr-un cuplu fiecare trebuie sa aiba liberate. daca vreti iesiti amandoi, daca nu insotiti de ceva prieteni sau separat.probabil nu tinea la tine dar daca ti-a spus sa ramaneti prieteni dc nu ai acceptat.niciodata nu stii ce iti rezeva viata si poate peste o luna, un an, sau 2 o sa fiti iar impreuna.niciodata nu stii ce iti aduce ziua d maine.