Nu rezolvi nimica cu batai, daca stai sa te gandesti bine, ce faci azi dai in ele maine la fel poimaine la fel ce poti rezolva? ele o sa iti creieze o reputatie mai aiurea o sa iti inventeze porecle dupa fapte, si o sa se ia mai tare de tine, banuiesc ca is persoane pffoai mama smechere rau nu SMECHERE DE CE? de foame si de frig) daca tu stii ca esti mai buna ca ele ce te mai consumi cu ele le lasi sa torovaiei ca daca stai si analizezi? ele ce castiga? bani? o noua reputatie ca ce? vezi vai draga doamne ma iau de aia nu, nu castiga nici ele nimic agresandute verbal, de exemplu eu, telefonul sau mp3-ul in buzunar si cand i se scoala lu una a bataie imi pun castile si o sal sa vorbeasca nu stiu daca poti si tu, in fine pe moment te uiti la ele le aprobi le lasi sa vorbeasca la pereti etc... ca se plictisesc ele ai sa vezi si daca zici ca daca te duci sa le spui ceva si a 2-a zi afla toata scoala... de ce le mai spui? lasa ca o a ajunga vreouna din ele la tine si tu sa le intorci spatele ljer, si un pix daca iti cere cat de mic o fi si ala inseamnma ca na n-are pix si de scris trebuie sa scrie nu? sper ca te-am ajutat :*:*:*:*:*
Eu zic sa-ti alegi o prietena 2 foarte bune cum am si eu gabi si cornelia si nu le da importanta celorlalti:O:O:O:O:O:O:O
anonim_4396 întreabă: