| Alexandra987654 a întrebat:

Deci..Cum imi dau seama ca un baiat ma mai place? E cu un an mai mare.

Mie anul trecut mi-a placut de un baiat si lui de mine...Acuma,cum a inceput anul scolar ne-am vazut din nou.S-a uitat la mine,prietenii lui se uitau ba la mine,ba la el si zambeau, l-am vazut spunandu-le prietenilor ceva in timp ce se mai uita la mine, cand se uita la mine isi ridica sprancenele

Funda

6 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Va palceti Da nu va placeti laughing.Eu nu te inteleg de ce vrei tu sa te invarti In Jurul cozii laughing.Va placeti de atat timp dar nu ati gasit timp sa purtati o Discutie cat de mica? Daca el e pampalu da tu dovada de maturitate si preia Initiativa. Daca se da alta la el si ti-l fura? E normal ca te palce si el dar ai palce sa se joace. Pune-i cracu dupa gat ca sa nu mai bata campii laughing.

| ErickEmil a răspuns (pentru Danysan):

Bai baiete tu ai ceva cu palce, palce, palce las-o'n colo de palce. o data, de doua ori, dar nu de 1030219 de ori palce palce

| Danysan a răspuns (pentru ErickEmil):

Bai baiete cu mustata -Cine naiba te rasfata :-P!

| ErickEmil a răspuns (pentru Danysan):

Mama, tata si bunica, numa' eu rasfat pisica. dar cu palce mare-i baiu' o sa stie tot Dubaiu' big grin

| Danysan a răspuns (pentru ErickEmil):

Da-i cu palce si cu Place pana cand Via s-o coace
Sa- desfacem un butoi si bem trei zile -n toi!

| ralucutza2323 a răspuns:

Buna! deci ori te place ori doar se distreaza.ca sa fi mai sigura mai bine iti iei inima in dinti si il intrebi ce doreste de la tine.intotdeauna functioneaza. daca vezi ca se fastaceste inseamna ca vrea ceva de la tine dar ii este rusine sa recunoasca.se spune ca daca cineva sta mai mult de 10 secunde pana sa iti dea raspunsul minte deci poti sa te iei si dupa chestia asta.Bafta