Hei.Am trecut si eu prin aceeasi problema ca tine, doar ca la mine a durat in jur de 3 ani, in care am reusit sa o fac, fara sa vreau, sa ma urasca.Asa ca te sfatuiesc sa o faci direct, chiar daca e greu, dar daca incerci prin diferite metode s-ar putea sa faci mai mult rau.La fel ziceam si eu, nu pot sa ma duc direct si am ajuns unde sunt acum. Uite un pont: Cel mai bine ar fi, parere mea, sa ii dai un trandafir cu un bilet pe care sa scrii ''Te iubesc'' sau ce crezi tu ca i-ai putea scrie.Multa bafta omule!
Sa-i spui in mod gradat; la fiecare intalnire cate putin, iti va fi mai usor sa"recunosti" pe bucatele, in plus e posibil ca si ea sa spuna ceea ce simte pentru tine, lucru tare imbucurator si incurajator.Numai bine.
Salut daca esti sigur ca si ei ii place de tine de ce nu actionezi- nu trebuie sa incepi prin faptul de ai spune ce simt mai bine in fiecare zi fa-i complimente, mici complimente, arata-i ca observi schimbarile adica noua haina, coafura s.a. daruiestei ceva simplu :ciocolata, bratara... Apoi o sa-ti fie mai usor si vei putea sa-i spui ce simti sau ea isi va da seama Bafta)
O poti face! Doar daca tragi aer in piept sa iti capeti curaj s-o intrebi. Daca nu ii spui repede treaba se va raci si totul va fi trist/stricat. Asculta sfatul meu please!
Trebuie sa fi romantic gen o floare in banca, o scrisoare anonima si sa te ascunzi sa ii surprinzi reactia chestii din astea