| fobie de mate a întrebat:

Deci. Daca baiatul pe care il plac spune ca sunt copila ce sa fac?straight face Sa il intreb de ce ma considera asa sau?thinking Vreau sa va spun ca am mai stat cu el de 3 ori si dupa ce ne-am despratit stia ca inca il plac. O sa creada ca il sufoc daca il intreb? Nu am ideelaughing. Fundita :*

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O sa creada ca esti copila.Numai copii tin mortis sa aiba ceva. Daca deja ai stat de 3 ori cu el, nu crezi ca e timpul sa recunosti relatia consumata si sa treci peste.Ar fi cazulwinking

| Psihologul a răspuns:

Hmm.
Incearca sa il intrebi. Spune-i ca vreti sa aveti o discutie. Fii foarte serioasa ca sa ii dai de inteles ca "cu tine nu e de joaca".
Si ii spui frumos. Spune-mi de ce ma consideri copila (daca iei atitudine no sa te mai considere, ai sa vezi).
Stai linistita, dupa ce ii arati cine esti tu, o sa te caute.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai dreptate nul mai intreba pentru ca el de deja te cunoaste si si-a facut o parere despre tine si din pacate acea parere este ca ei copila. Asa ca gasesteti pe altcineva si uital pe acest baiat

| spywar3 a răspuns:

Pai daca esti ce vrei straight face? nu ai ce sa faci. tipu are o parere formata. nu ii mai iese din cap. uita-l:-

| Alecsutz a răspuns:

Indiferenta e solutia in aceasta dilema... te`ar ajuta foarte mult sa-l atragi ...inapoi langa tine, nu trebuie sa-l intrebi ca vei gresi mult, trateaza`l doar cu raspunsuri simple, da e okk, hmmm da bine