Sarutul pe frunte semnifica, din cate stiu eu, grija, protectie si o relatie nu sexuala fata de cealalta persoana. Sau poate doar te-a sarutat pe frunte sa fie mai special, sau poate totusi nu il interesezi si asta ti-a dat de inteles. Ai putea daca va mai intalniti sa preiei tu initiativa.
ps: tare gluma cu "vezi ce scunda esti"
Eu din cate stiu un sarut pe frunte vine din partea parintilor, adica este un sarut parintesc. Poate i-ai fi draga, poate esti mai copilaroasa si ar simti nevoia sa te protejeze sau... sau din emotii poate incurca fruntea cu gura ta, cine stie?! Ai putea sa-l intrebi in cazul asta ca sa-ntelegi care a fost mesajul acelui sarut. Calea directa o consider cea mai buna, astfel scapi de gandul ce ti-ar fura somnul: "ce a vrut sa-mi transmita prin sarut?" sau ceva de genu.
Pai daca te intalnesti cu un bunic si te saruta pe frunte stiu ca inseamna ca ii esti draga.
Poi nu stiu faza k sarutu pe frunte da` pe mine atunci cand vor sa se bage in seama cv mai mult...ma pupa pe obraz :d
Sarutul pe frunte reprezinta prietenie... Te considera prietena. Iar cel pe obraz este simpatie...
Poi sincer eu ma asteptam la mai mult.De la un simplu iesit la terasa sa te ia casa, sa rupa hainele e pe tine...sa te sarute ca in telenovele...bla bla bla . Normal ca te-a pupat pe frunte.si eu la fel facea cu iubita mea, si nu neaprat ca era scunda.Imi placea sa o sarut pe frunte, aveam impresia ca o protejez, imi era drag de ea, si in plus ea se simtea bine.Nu inseamna nimic special ca te saruta pe frunte.Parerea mea ca este un semn bun.Ai fi vrut sa-ti bage limba in gat de la un simplu suc? Nu cred.Il consider un baiat cu stil care nu a intrecut masura. Te pup(pe obraz) :*
Poate tine la tine, ca la o prietena buna, sau poate asta e inceputul relatiei, si nu vrea sa fie prea grabit cu unele lucruri, vrea sa le ea treptat, nu-ti face griji o sa fie intalniri si mai placute! si daca nu ia initiativa o poti lua si tu, nu? bafta!
Inseamna ca te respecta si tine la tine... a prins drag de tine si vrea sa te simti protejata alatur de el
Inseamna ca ii esti draga si simte nevoia sa te protejeze.
Vezi ca multi baieti fac chestia asta dorind sa se apropie mai tare de tine...neavand curajul necesar sa iti sarute buzele.
ancutzika27 întreabă: