| diavolitza a întrebat:

Deci daca de exemplu te intalnesti cu un baiat, vorbesti cu el, la un suc, iar atunci cand pleaca te saruta pe frunte thinking ce poate insemna?

un fel de avertizare "vezi ce scunda esti?" laughing, glumeam, pe bune ce inseamna?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sarutul pe frunte semnifica, din cate stiu eu, grija, protectie si o relatie nu sexuala fata de cealalta persoana. Sau poate doar te-a sarutat pe frunte sa fie mai special, sau poate totusi nu il interesezi si asta ti-a dat de inteles. Ai putea daca va mai intalniti sa preiei tu initiativa.winking

ps: tare gluma cu "vezi ce scunda esti" laughing

14 răspunsuri:
| diavolitza explică:

Emoticonu " :-& " il pusei din greseala

| hândel a răspuns:

Eu din cate stiu un sarut pe frunte vine din partea parintilor, adica este un sarut parintesc. Poate i-ai fi draga, poate esti mai copilaroasa si ar simti nevoia sa te protejeze sau... sau din emotii poate incurca fruntea cu gura ta, cine stie?! Ai putea sa-l intrebi in cazul asta ca sa-ntelegi care a fost mesajul acelui sarut. Calea directa o consider cea mai buna, astfel scapi de gandul ce ti-ar fura somnul: "ce a vrut sa-mi transmita prin sarut?" sau ceva de genu.

| JackieSue a răspuns:

Pai daca te intalnesti cu un bunic si te saruta pe frunte stiu ca inseamna ca ii esti dragalaughing.

| Silvia a răspuns:

Poi nu stiu faza k sarutu pe frunte da` pe mine atunci cand vor sa se bage in seama cv mai mult...ma pupa pe obraz :d

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Sarutul pe frunte reprezinta prietenie... Te considera prietena. Iar cel pe obraz este simpatie...

nony
| nony a răspuns:

Poi sincer eu ma asteptam la mai mult.De la un simplu iesit la terasa sa te ia casa, sa rupa hainele e pe tine...sa te sarute ca in telenovele...bla bla bla laughing. Normal ca te-a pupat pe frunte.si eu la fel facea cu iubita mea, si nu neaprat ca era scunda.Imi placea sa o sarut pe frunte, aveam impresia ca o protejez, imi era drag de ea, si in plus ea se simtea bine.Nu inseamna nimic special ca te saruta pe frunte.Parerea mea ca este un semn bun.Ai fi vrut sa-ti bage limba in gat de la un simplu suc? Nu cred.Il consider un baiat cu stil care nu a intrecut masura. Te pup(pe obraz) :*

| emilia21 a răspuns:

Poate tine la tine, ca la o prietena buna, sau poate asta e inceputul relatiei, si nu vrea sa fie prea grabit cu unele lucruri, vrea sa le ea treptat, nu-ti face griji o sa fie intalniri si mai placute! si daca nu ia initiativa o poti lua si tu, nu? bafta!

| Chocolate a răspuns:

Inseamna ca te respecta si tine la tine... a prins drag de tine si vrea sa te simti protejata alatur de elhappy

pupimik
| pupimik a răspuns:

Inseamna ca ii esti draga si simte nevoia sa te protejeze.
Vezi ca multi baieti fac chestia asta dorind sa se apropie mai tare de tine...neavand curajul necesar sa iti sarute buzele.

| andreea89 a răspuns:

Eu de ce nu dau peste unu d-asta?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a avut curajul sa te sarute pe buze, poate data viitoare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca te place cred hahahah?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il lasa sa te pupe pe frunte, zi sa iti dea un sarut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca te place cu adevarat, mai bine uibesti baiatul care te saruta pe frunte nu iti baga direct limba in gura si care iti zice ca esti frumoasa nu ''buna'', dar nu stiu nu te cunosc, nu il cunosc, nu stiu ce fel de baiat ii, dar asta e pararea mea!

Întrebări similare