| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Deci daca folosesc browserul brave si am pus pe agresiv "blocarea reclamelor si a urmaritorilor" chiar daca imi apare notificare de la un site anume cum ca mi-a fost piratat iphone ul si dau ok nu se intampla nimic daca am setat pe agresiv blocarea reclamelor, pop upurilor si a urmaritorilor? Sau asta nu are legatura cu reclamele? Ca eu am spus mai-nainte ca mi-a venit acest mesaj si nu am dat ok dar sincer mi se pare acum ca am dat ok numai ca nu s-a intamplat nimic, adica nu am fost pus nici sa instalez ceva, nu s-a intamplat absolut nimic adica. Si asa e? Nu se intampla nimic chiar si daca dai ok la astfel de mesaje? Daca tu la " blocarea reclamelor, pop upurilor si a urmaritorilor" ai setat pe agresiv?

3 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Eu folosec brave de 3 ani si am setarile standard. Doar Youtube cu ecranul inchis am setat optional. In rest nu am probleme cu reclamele.

| VulpeaDinUmbra explică (pentru Cinic):

Pai acum nici eu nu am, deci pot linistit sa apas pe reclame ca nu dau de virusi si asa. Insa nu stiu cu asta cum e daca e ok si asta. Cand imi apare notificare pop up adica. De exemplu cum e si asta ca ti a fost piratat telefonul si sa dai pe ok pentru a se lua masuri si nu ai si altceva, doar acel ok si na. E ok sa il apesi daca ai setat pe agresiv la " blocarea reclamelor, urmaritorilor si a pop upurilor?

| Cinic a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Habar nu am. Eu nu am reclame si nici spam.