Nu. Curva intretine relatii sexuale din placere, din propria vointa si este platita pentru asta.
Ma intalnesc si eu cu una cu alta la o cafea ca sa mai discutam, sa ne consiliem, asta nu inseamna ca eu sau e e in vreun fel...
In nici un caz. Dar parerea mea e ca fata ar trebui sa ii spuna iubitului inainte. Daca nu i-ar spune el ar putea fi gelos si sa creada altceva. E ceva normal sa ai prieteni cu care iesi in oras. Si eu daca as avea o iubita, asta nu ar insemna ca nu as mai iesi in oras cu prietenele mele. Eu am mai mult prietene decat prieteni
Nu asa se pune problema daca fata se limiteaza numai la un suc. Daca ai prieten asta nu inseamna ca trebuie sa iesi numai cu el.Inainte de a avea prieten aveai si tu un cerc de prieteni si prietene pe care nu trebuie acum sa ii neglijezi, asta e valabil si pentru el.Important este ca fiecare sa cunoasca prietenii (prietenele)celuilalt, atunci nu vor fi nici un fel de probleme.
Nu
Un amic este un amic.Amicului ii spui problemele tale sau orice alte discutii(in cazul asta faci cunostiinta cu el). Iar in cazul ca fetei respective ii place un pic de prietenul de pe mess nu inseamna ca este avruc
Nu. Dar sucul baut cu amicii poate dauna grav prieteniilor. Prietenii care mai si iubesc sunt gelosi si stiu ei de ce!
Da, este! Este o rusine pentru intreaga rasa umana. Ea, prietenii si familia sa ar trebui sa arda in glorioasele focuri purificatoare ale ipocritiei umane! (x_x)
E in regula sa iesi cu un amik la un suc dar trebuie sa ii explici pretenului tau inainte sa iesi ca e doar o intalnire amikala ca daca nu ii spui si te va gasi acolo cu un amik va crede ca esti avruc :*:*
FeFy` întreabă:
Geo2969686 întreabă: