| anne_6845 a întrebat:

Deci...de cateva zile m-am mutat cu un coleg de al meu in banca ca nu imi place sa stau singura in bancabig grin (inainte stateam cu o fata dar a renunta la scoala din cauza ca e insercinatastraight face ) in fine...de atunci in fiecare ora vb doar cu mine nu i mai prea baga pe ceilalti in seama si in pauze ma tot cheama afara cu el la tigara sau la magazin etc.ma inteleg f bine cu el, dar stie de fostul meu prieten si cand i zic de el parca se suparastraight face vb cu alt ton. ma ia de dupa cap.si colegul din fata mea tot ne zice ca ce bine ne sta impreuna tot d'astea si el parca se rusineazalaughing i place oare de mine? azi chiar mi-a zis sa ma duc cu el de 1 mai.inainte abia vb cu mine.

:*:*

3 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Cred ca te place, gesturile lui par mai mult decat colegialitate.

| Shift a răspuns:

Hm...
Poate acum, cand te'ai mutat cu el in banca, a descoperit ce persoana de treaba esti si a inceput sa te placa.
Din cate imi spui, chiar pare sa te placa... Dar ai zis ca inainte de'abia vorbeati...Chiar cred ca incepe sa simta ceva pentru tine. smug
Daca iti place incearca sa faci tu primul pas, sa ii spui ca te'ai saturat singura si chestii de genu'.winking
Daca nu iti place, incearca sa nu-l ranestii fiindca ai putea sa iti faci un foarte bun prieten.winking

| TotEu a răspuns:

Eu cred ca ii place de tinehee hee incearca sa nu il mai faci sa se simta prost.si in plus. poate chiar va sta bine impreuna :X:X poate tipul chiar tine la tine.