Probabil aici intervine dorinta de a se afirma pe site. Si eu, cand am descoperit site-ul, in primele zile eram curios la fiecare raspuns pe care il da fiecare utilizator pe care il remarcasem pana atunci. De aceea puneam intrebari pe care acum nu le-as mai pune( ma refer la primele 2 -3 intrebari). E adevarat ca poti cauta pe google, dar uneori o intrebare pe TPU te ajuta mai mult decat un search pe google. Aici, pe site, pe langa raspunsul concret, mai poti primii si opinia personala a celui care te-a intrebat, lucru pe care google-ul nu ti-l ofera. Asadar, cei noi de pe TPU vor pune genul asta de intrebari un timp, dupa care nu. Dupa ei vor aparea altii. Repetandu-ma, zic: daca unii din voi aveti pofta de a da la intrebarile mele, veti vedea ca ultimele mele intrebari sunt... romantice. Dar eu nu cred ca acest lucru deranjeaza pe cineva. Si daca da, acea persoana se poate abtine deoarece intrebarea e pusa pentru a raspunde la ea doar cei care stiu si vor. In concluzie, nu ma deranjeaza atat de mult acest gen de intrebari, atata timp cat nu intrec limita bunului simt.
Psihoyounger
Poate ar vrea sa puna intrebari, dar nu stiu ce intrebare sa puna, sau poate cred ca aici pot pune orice fel de intrebare.se pare ca TPU a devenit un fel de google.
"Vreau si eu sa fiu bagat in seama, sa se implice toti pentru mine..."
E suficient?