1) operatia aia de schimbare a sexului si ca tipei ii plac fetele sunt probabil doar barfe. nu cred ca ai auzit din gura ei asta sau sa o fi vazut combinata cu vreo fata ca sa poti face asemenea afirmatii.
2) ea are 30 de ani, tu 15. daca ii zici ca iti place de ea va rade, indiferent ca e sau nu pe invers.
3) chiar tu ai zis ca ii consideri pe oamenii astia bolnavi psihic, doar nu vrei sa ajungi la fel?
4) invata sa scrii, nici nu-ti poti da seama cat de greu ti-am citit intrebarea.
O persoana care se vrea sa isi schimbe sexul nu este bolnava psihic, nu se simte bine in corpul ei...de ex ea, s-a nascut barbat in corp de femeie... daca vrea sa isi faca operatie nu o sa mai fie lesbi, cum se zice, va fi barbat in toata firea.nu cred ca e ceva in neregula cu tine, pentru ca ea are aspect barbatesc, dar eu cred ca te-a atras mai mult caracterul si stii cum e, o femeie intelege mereu o alta femeie, chiar daca o sa devina barbat.parerea mea e ca ar trebui sa nu te mai gandesti, esti micuta ink
Daca tie iti place poti incerca o relatie cu ea. e mai bine sa incerci decat sa ramai cu regretul a ceva ce n-ai facut.cu timpul iti vei da seama cine esti si ce iti doresti.nu te condamna nimeni pentru ca esti atrasa de o persoana mai deosebita. daca esti adolescenta, esti libera sa incerci absolut tot ceea ce iti doresti.pentru ca numai asa iti poti construi personalitatea si te poti intelege cu tine.nu stiu daca te atrage si sexual, nu ai specificat.ai spus ca iti place personalitatea ei.priveste inauntrul tau si vezi daca te atrage erotic. daca da, nu inseamna neaparat ca esti bisexuala.este doar o etapa din cresterea ta.atractia sexuala sau altfel fac parte din drumul tau catre maturizare.nu te speria, sa fii bisexuala inseamna mai mult decat atat.
Hei; d. Am patit si eu asa. Nu esti singura. Pai nu, nu esti genul careia sa-i placa si femeile si barbatii, stai linistita. Problema e ca te atrage. aspectul "lui" fizic. Si e sentimentul ala ca vrei sa incerci ceva cu "el" dar e putin ciudat pentru ca "el" e de fapt o ea, si te simti ca si cum ai fi pe invers Dar uita ca e femeie. PS: Va fi o experienta super faina. Si in toata chestia asta e un lucru bun. nu te va rani pentru ca fiind teoretic femeie stie ce`ti place si ce nu. Good Luck