| george43 a întrebat:

Deci... de curant mi-a otravit cineva "cainele" care l-am crescut de mic. nici 1 an nu a apucat saracu. si tot ma gandesc la el cum pot sa uit de el, ma refer ma gandesc la el si plang. Cand era in zilele trecute in viata. ma uitam asa la el si plangeam ca l-am crescut de mic. si acum nu mai e va rog frumos dati-mi niste sfaturi cum sa "uit " de el. ceva de genu... de curant mi-am luat alt caine dar nu pot sa-l vad ca si pe cel care la otravit.

1 răspuns:
| Roar a răspuns:

In primul rand, rusine celui care a facut asta ..si in al doilea rand imi pare rau pentru cainele tau sad.
Daca a devenit un membru important al familiei tale, e normal sa il uiti mai greu. Iti amintesti de el, plangi, iti revii si cu timpul o sa uiti. poate cand iti amintesti de el te gandesti la pierdere, ca nu mai e, si asta te intristeaza. Mai bine te-ai gandi la momentele frumoase cu el. Si e adevarat ca e greu sa inlocuiesti un animal de companie care ti-e /ti-a fost drag ..trebuie doar sa te bucuri de existenta noului tau catel si sa profiti din plin de faptul ca poti avea grija de alt suflet acum happy