| MiReLa_3183 a întrebat:

Deci...de fel sunt mai timida -nu-i vorba ca nu vorbesc in public .adica.in grupul meu de prietene sunt foarte deschisaa si comunic foarte usor... dar cand vine vorba de baietziiii-varza- parca mi se impletuceste limba laughingmai ales in fata unora mai "rasariti" asa de felhee hee chiar si in fata colegilor. Asta poate si din cauza ca sunt nesigura pe mine. Cum as putea sa fiu mai comunicativa, mai increzatoare in fortele proprii?

Am uitat sa adaug ca sunt orice mi se spune pun la suflet... din cauza ca sunt mai slabutza -nu exagerat-poate mi s-a mai reprosat uneori acest lucru si poate ma atins intr-un fel... ceea ce cu timpul ma distantzat de prieteni(ma refer la baieti)

Ma puteti ajuta cu niste sfaturi...incurajari?

Răspuns Câştigător
| Rioko a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asa! Eu sunt de fel mai slaba si multi ziceau ca sunt slaba. Si si eu sunt un pic neincrezatoare. Si cand e vorba de baieti sunt tcam timida blushing! Exact ca ultima fraza si eu pun la suflet! Dar am invatat ca :
- nu trebuie sa fiu timida pentru ca baietilor le-as da un fel de nesiguranta...
- nu trebuie sa pun totul la suflet pentru ca fiecare e pentru el si nimeni nu se baga pentru mine(lumea e rea si te ajuta doar cand vrea)
-ce daca esti slaba?! Adica preferi sa fii obeza? NU. Si de mine radea un baiat aproape obez dar i-am aratat ca nu imi pasa si i-am zis ca mai bine slaba decat grasa ca el! tongue si m-a lasat in pace! In unele momente simt ca nu mai vreau sa ii aud. Dar, uneori nici nu imi mai pasa!
P. S.: daca vrei sa mai vb da_m un msj pe privat.winking

1 răspuns:
| A.be.ce a răspuns:

Pai in primul rand gadeste. te ca nu ai de ce sa te simti inferioara in fata unora. Fiecare e frumos in felul sau, fiecare are o parte frumoasa; tu probabil nu ai scos. o niciodata in evidenta din cauza timiditatii, si din cauza faptului ca te simti "slaba". Crede.ma ca sunt unele persoane care se cred mult mai frumoase si mai "rasarite"(asa cum ai zis tu), dar de fapt nu sunt asa. Poate ca sunt genul care reusesc sa isi ascunda defectele, asa cum ar trebui sa incerci sa faci si tu. Nimeni nu este inferior nimanui, ti.am mai spus. Incearca sa ai incredere in tine, pentru ca asta e cel mai important lucru.