| Khamis_Omar_1986 a întrebat:

Deci, de fiecare data cand sunt obosit, am ochii rosii, mama ma intreaba ce am fumat( nu ma droghez), stie ca fumez, tigari, si de fiecare data simt ca imi vine sa batd pe cineva cand ma intreaba mama asta. Pur si simplu nu suport psihic, uneori cedez, si incep sa urlu ceea ce nu fac cu mama mea ca o respect si iubesc. Chiar cu mama ma inteleg foarte bine, tatal meu a murit. Si acum vreau sa fiu independent. Si reusesc. AM 14 ANI, va rog spuneti mi ce sa ii spun mamei cand ma intreaaba asta

5 răspunsuri:
| KIibrDM a răspuns:

Fumezi la 14 ani? Scuze ca zic asa, dar ce e neinregula cu voi?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si te droghezi? Comportamentul tau cam asta denota

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Cine vrea sa fie independent nu sta mult la discutii. Iti faci bagajul, nu uiti tigarile, si pleci.

| WaterDrop a răspuns:

Fumatul tigarilor si ochii rosii nu au nici o legatura. Poate trebuie sa lasi alcoolul sau sa dormi mai mult.

| TheNigga a răspuns:

Sa fi independent? laughing. Eu am 17 si mama imi face exact la fel. Doar ca eu nu mai fumez. As putea incerca sa-ti dau idei sa o faci sa inteleaga ca nu mai esti pruncul de alta data, insa sunt 100% sigur ca nu va merge in cazul tau. Ai doar 14 ani, nu vei reusi, indiferent cat de matur te crezi, in ochii ei tu tot pruncul ei esti si nu poti schimba asta... cel putin nu la 14 ani ai tai.