Se poate ca si u sa te uiti la prea multe filme de groaza seara si asta poate sati cauzeze cosmarurile, sau poate nu ai casa sfintita. intreab-o pe mama ta daca este sfinta casa si daca nu chemati un preot sa va sfinteasca casa. si seara incearca sa iti iei telefonul sa adormi pe muzica. da sa nu fie rock, sa fie muzica mai linistita si incearca sa nu te gandesti la nimic cand asculti muzica.
sper ca te ajuta succes
Buna.am sa incerc sa iti raspund la toate intrebarile tale.in prinul rand visele sunt o reflexie a ceea ce s-a intamplat candva s.au care se va intampla. ele sunt si o oglinda a mintii noastre care ne arata ceva ce ne dorim cu ardoare s.au de care ne e frica.in cazul tau aceste vise pe care le ai sunt un fel de a spune ca ceva te framanta s.au esti ingrijorata, preocupata de ceva s.au de cineva.si eu am fost in situatii similare cu tine de exemplu inaintea unui examen, unei intalniri cu cineva special, etc. dar aceste vise pot fi doar o atentioanare a ceea ce se va intampla.de ex:tu visezi pe cineva dar nu i vezi chipul care (dau ex tau cu bebelusul)poate fi in pericol, etc. a doua zi poti sa te astepti ca cineva apropiat sa pateasca ceva sau sa se int ceva.mama mereu cand viseaza ceva urat asta se va intampla...intotdeauna.nu vreau sa te sperii.mai informeazate despre aceste vise pe care le ai si de pe net.mult succes si nu uita toate lumea are cosmaruri!
Mdea. . parerea mea e ca daca filemele de groaza te sperie lasa'te da' si eu am cosmaruri si ink ma uit
[aia era o paranteza]
Invata crezul si spunel dupa Tatal Nostru inainte de culcare si gandeste-te. nu stiu . mie cand mi-e frica ma gandesc la una din fetele care le plac
Peace
patrizia696 întreabă: