| brok3nh34rt a întrebat:

Deci de o perioda(vreun an de zile) mi-au iesit cosuri multe sad. Nu stiu ce sa mai fac.Am fost la derma mi-au dat tratamente nimic.Am avut speranta la inceput, dar mi-am pierdut-o cu timpul...Nu cred ca voi mai iesi vreodata din chestia asta.sad. Nu am avut nici parintii aproape ca sa ma ajute cand am avut nevoie, pentru ca sunt despartiti.Nu am vrut sa ajung aici...Acum chiar nu stiu, nu stiu ce sa mai fac.Va rog sa ma ajutati care cunoasteti ceva.Va multumesc. i can't take it anymore!

4 răspunsuri:
| Mihai7best a răspuns:

Cosurile se formeaza in timpul dezvoltarii asa cum au venit asa or sa si treaca... daca nici dermatologul nu ti le-a putut scoate atunci ai rabdare si speranta ca o sa treaca

| missis16 a răspuns:

Am aceeasi problema ca si tine...cosurile! eu le am de 4 ani de zile si nu mi-au disparut, am fost la dermatolog mi-a dat tratamente si nimic. eu am doar p frunte si mai apare cate 2-3 p fata dar de cand mi-am prins bretonul cele de p frunte nu mai sunt rosii, sunt mai micute dar tot nu mi-au disparut. mi-a recomandat cineva mibazon (se gaseste doar la farmaciile veterinare ) persoanei respective i-au disparut insa mie nu. m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa imi dispara prea curand si le am totusi de ceva timp! (4 aniI don't want to see) nu trebuie sa t ingrijorezi in privinta lor. putin fond de ten si pudra:X eu asta falosesk si sa stii ca in afara de faptul ca le acopar si nu mai sunt ff vizibile mi le si usucathinking
:* pwpyky :*

| andrei_7355 a răspuns:

Salut sa stii ca si eu am aceeasi problema am 14 ani sunt full de cosuri dar acum 1 an am fost la un dermatolog si mi-a dat un tratament pe care l-am urmat vreo 2 3 luni de zile si diferenta era vizibila aproape nu mai aveam nici un cos m-am mirat dar acum la 14 ani mi-au aparut iar cosurile dar cineva mi-a zis sa ma duc la plafar ca cica nu o sa mai imi apara niciodata ia sa incerci si tu la plafar sigur o sa imi multumesti

NOname
| NOname a răspuns:

Zineryt este cel mai bun tratament impotriva acneei la ora actuala. Este foarte bun in lupta cu cosurile si pentru prevenirea lor. Zineryt trebuie sa fie aplicat pe o piele curata si uscata de 1-2 ori pe zi. Aici poti citi mai multe despre acest produs: http://acnee.info/zynerit-tratament-acnee-este-bun-pentru-tine/137 . Il gasesti la orice farmacie si costa in jur de 30 RON. Pe langa folosirea Zineryt-ului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa. Mai putine dulciuri, grasimi, sucuri acidulate, mai multe fructe si legume. Poti sa mai folosesti si apa termala (imi place cel mai mult cea de la Avene), o crema hidratanta, hranitoare de la Avene, o crema de galbenele pentru cicatrici/urme lasate de cosuri, plus vitaminele E, A, C si Zn pe cale orala. Si este foarte importanta curatarea zilnica a pielii (dimineata si seara)! Ai nevoie de un gel de curatare cat mai bun. Intereseaza-te la farmacie, si vei fi ajutata sa alegi unul potrivit tipului tau de ten. Succes si numai bine!