anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci. De ziua mea am de ales intre un ipad 2 si un iphone 4.Parintii mi-au explicat ca daca aleg ipadul am sanse si la un tell cu touch screen mai...prostan ca iphonul laughing, insa daca aleg iphoneul... n-am sanse la ipad, si la nimic alt ceva. Ce sa fac? Daca aleg varianta cu ipadul, ce tell sa le cer? Pls, H E L P( va rog sa luati in calcul faptul ca tilibasca mea a fost luata acum 4 ani- timp in care a cazut de 10000 de ori pe gios, a cazut in balti, a facut scurt, a stat pe calorifer si s-a umflat laughing dar inca T R A I E S T E!- inca nu am scapat de ea. acum e sansa mea!- ce sa fac?) pls help! Maine se duc sa-l aleaga asa ca va rog, grabiti-va!

Răspuns Câştigător
| Carly22 a răspuns:

Ai putea sa-ti alegi un Samsung Galaxy.Cei de la Orange mi-au spus ca este chiar mai bun decat Iphone 4, are mai multe facilitati si este oleaca mai ieftin mai ales cu abonament. Daca nu, ai putea sa-ti iei un Samsung S3350, cu multe taste, gen Blackberry. Este foarte practic, si telefoanele astea sunt foarte la moda. Succes! Alege intre Samsung S3350 sau Samsung Galaxy sunt cele mai bune!

1 răspuns:
| MariaaDrb a răspuns:

I-ai ipadul 2 si o sa-ti dea un telefon cum ar fi un Samsung de ala cu taci sau un Lg KP501 -Kp502, superbe teleoane dar nu si ca iphonu, eu de cateva luni zic catre mama sa-mi ia unul eu zic sa iei ipadul tonguetongue fundisa?