Intrebarile intai apar pe site si apoi le vad moderatorii care pot sa le stearga!(Aceasta este o greseala de-a adminilor!). Asa ca scapa multe din ele daca nu sunt online suficienti moderatori care sa "perie" tot situl! Dar si tu poti raporta orice intrebare care este tema, si in felul acesta ajuti situl! De cand a inceput scoala toata pustimea parca a fost lovita de lene si s-a pus pe intrebat pe altii cum sa faca ei! Si mai si spun ca nu este tema, ca i-a apucat pe ei dorul de a invata asa, fara sa le-o ceara nimeni! Pacat ca administratia nu a acceptat propunerea userului @Demonik de a se infiinta o grupa separata de intrebari pentru scoala! Explicatia pe care o am eu la acest refuz al adminilor este ca ei nu incurajeaza nemunca si lenea! Asa isi explica ei in regulament interdictia de teme pe site!
Acum ma uitam si eu, si numai intrebari cu teme am gasit.La matematica si romana, cel mai bine ar fi sa mearga sa i-a cartea si caietul si sa invete nu sa stea sa puna intrebari ca nu stiu sa isi faca tema.
Sunt acceptate poate pentru ca :ori au ceva care chiar nu stiu sa faca si profa nu stie sa le explice si sa scape de ei le dau asa teme. Ori nu sunt capabili sa le faca si gata.Cred ca ar trebui sa nu se mai accepte asa ceva. Exista carte, caieti si pe net sunt multe lucruri despre ce au ei de facut.Cred ca ar trebui sesizat administratorul Tpu.Pa
Poate altii nu au cui sa ceara ajutorul
Daca nu iti convine, nu ai de ce sa raspunzi la intrebari.Treci pesteee! sau poti sa te adresezi ralucai(nu degeaba e amin-ul site-ului)
ce sa facem...Nu toata lumea e atat de inteligent.
archenemy întreabă: