| äπđÿ a întrebat:

Deci din cate am citit eu aici vad ca fiecare are o boala d p ce isi scrie ce are de scris zice la sfarsit fundita... mai oamnei buni voi ajutati din interes sau ca persoana respectiva are nevoe de ajutor? straight face nu va inteleg!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu niciodata nu am pus FUNDITA! Nu are rost, nu sunt aici sa cersesc, doar sa ajut din interesul sa fiu si eu ajutata cand am nevoie.Atat si nimic mai mult! Funditele sunt in semn de "multumesc, mi-a fost de-ajutor raspunsul tau" valoreaza si ele puncte, dar asta nu inseamna ca te trebuie sa le cersim!
Nici eu nu inteleg, crede-ma! straight face

3 răspunsuri:
| kynleiii a răspuns:

Daca nu ai vazut scrie ca trebuie sa desemnezi castigatorul.Sau daca intri la o intrebare care nu ai dat funda zice sa alegi un raspuns castigator. Dar multi dintre cei de pe TPU te ajuta pentru ca vor funda...asa ca... daca nu scrii la sfarsit funda greu primesti un raspuns.

| äπđÿ explică:

Cristina dar cel care intreaba el decide cine va fi castigatoru intelegi? nu trebuie sa fie obligat de nimeni straight face sau na ca eu ti'am dat unr aspuns mai lung imi dai mie iti pot desena un curcubeu in 2 cuvinte si sa imi dai mie decat celui cu 1000 de cuvinte spuse fara rost straight face intelegi?

| kynleiii a răspuns:

Da, nu e obligat nimeni sa de-a funda. Dar toti cer.