Si eu ma uitam dupa asa ceva mai demult si am gasit asta pe un site' :Ritualul Intoarcerii Dragostei
1. Treci un ac printr-un muc de lumanare rosie
2. Aprinde lumanarea, concentreaza-te, si spune urmatoarea incantatie:
Ac in flacara, ac de foc, patrunde-i gandurile, fa-l sa se perpeleasca si sa nu-si afle linistea pana cand inima lui se va intoarce la mine.
Dar nu pot sa inteleg ce e un "muc" al lumanarii )).
Btw daca incerci sa imi spui daca a functionat.
Eu intre timp m-am impacat cu tipul si certat si. concluzia a fost ca nu'i de mine
Hai sa mori tu ca am 12 ani... Ba,nu vam cerut parerea daca nu credeti, da? Asa ca mai bine taceti naibii, ca va aflati degeaba in vorba
Baaaa,pana la maicamea. Vezi ca eu nu te-am spus nimic de maicata da? Daca ar fi sa ma iau si eu acum de mata nu creka mai termin, asa ca mai usor cu astea.
Tu crezi ca o sa primesti ce-ti doresti pe gratis? Nu te gandesti ca exista consecinte? Eu it pot spune o vraja puternica, dar ai grija ca vei avea de platit mult daca o folosesti. E problema ta daca accepti sau nu, dar de acum vei fi constipata la fiecare 2 saptamani, iar dupa o sa te c*ci curcubee care o sa te propulseze pana in spatiu si o sa auzi o melodie enervanta care incepe cam asa "nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan " etc si se termina cam asa "nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan". Pentru tot restul vietii.