anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci doar cei care cred in vraji si magie atat... Sa incep: Imi spune-ti si mie va rog cei care credeti in vraji si magie, niste vraji rostite doar asa pentru a face un baiat sa ma placa, acel baiat m-a placut, dar acum ii place de alta fata si spune ca e mai frumoasa ca mine, si vreau sa ma placa din nou. Spuneti-mi si mie niste vraji pe care sa le rostesc doar asa dar care functioneaza, iar a 2-a zi acel baiat sa imi spuna ca ma place din nou. PPLSSS, dau funda! Scz pentru categorie. big grin

8 răspunsuri:
| DarQueen a răspuns:

0504572495602160 aici ai numărul lui Harry Potter. Poate te ajută el.

| GyoLove a răspuns (pentru DarQueen):

Deci,in primul rand daca nu crezi, nu te mai baga aiurea in seama si vezi-ti de treaba ta, decat sa spui tampenii.

| DarQueen a răspuns (pentru GyoLove):

Tâmpenii mai mari decât ai spus tu nu cred că există laughing

| Ambasada a răspuns:

laughingSi eu ma uitam dupa asa ceva mai demult si am gasit asta pe un site' :Ritualul Intoarcerii Dragostei
1. Treci un ac printr-un muc de lumanare rosie

2. Aprinde lumanarea, concentreaza-te, si spune urmatoarea incantatie:

Ac in flacara, ac de foc, patrunde-i gandurile, fa-l sa se perpeleasca si sa nu-si afle linistea pana cand inima lui se va intoarce la mine.
Dar nu pot sa inteleg ce e un "muc" al lumanarii laughing)).
Btw daca incerci sa imi spui daca a functionat.
Eu intre timp m-am impacat cu tipul si certat si. concluzia a fost ca nu'i de mine laughing

| GyoLove a răspuns:

Hai sa mori tu ca am 12 ani... Ba,nu vam cerut parerea daca nu credeti, da? Asa ca mai bine taceti naibii, ca va aflati degeaba in vorba

| GyoLove a răspuns:

Baaaa,pana la maicamea. Vezi ca eu nu te-am spus nimic de maicata da? Daca ar fi sa ma iau si eu acum de mata nu creka mai termin, asa ca mai usor cu astea.

| Trinitas a răspuns:

Tu crezi ca o sa primesti ce-ti doresti pe gratis? Nu te gandesti ca exista consecinte? Eu it pot spune o vraja puternica, dar ai grija ca vei avea de platit mult daca o folosesti. E problema ta daca accepti sau nu, dar de acum vei fi constipata la fiecare 2 saptamani, iar dupa o sa te c*ci curcubee care o sa te propulseze pana in spatiu si o sa auzi o melodie enervanta care incepe cam asa "nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan " etc si se termina cam asa "nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan". Pentru tot restul vietii.

| ShadyRO a răspuns:

laughing te duci la el si eu' su*gi sa vezi ce accepta big grinD