Din punctul meu de vedere. dacă tot zice aşa "zisa" ta prietenă la tine "o sa faca tot posibilul sa ma vada zambind" -citez iar "dar oo tine mana pe picior ei..sau o pune sa il pupe pe gat.o ia in brate, o alinta si o pupa. si ea face la fel."Ce concluzie tragi? Mai bine acum fară nimeni, decât mai tarziu si vei suferi.
E la moda acum, de ce nu-l lasi de tot si vezi pe urma ce se intampla?
Pentru ca imi este frica sa nu regret ca l am lasat
Nimeni nu este de neinlocuit
Este bine sa initiezi tu o conversatie cu prietena ta, deoarece privind lucrurile din perspectiva ei se afla intr-o postura absolut jenanta, stanjenitoare, ar trebui sa te gandesti mai bine ce vei face pe viitor.
Din punctul meu de vedere. dacă tot zice aşa "zisa" ta prietenă la tine "o sa faca tot posibilul sa ma vada zambind" -citez iar "dar oo tine mana pe picior ei..sau o pune sa il pupe pe gat.o ia in brate, o alinta si o pupa. si ea face la fel."Ce concluzie tragi? Mai bine acum fară nimeni, decât mai tarziu si vei suferi.
Cred ca o place si pe ea, e nesimtit fara suparare. Spune-i in fata ce te deranjeaza
Le am spus la amandoi...si acum inca suntem impreuna, cu ea ma intlg mult.mai bine, dar ei inca mai au anumite gesturi de fata cu mine. Oricum nu ma mai deranjeaza acum..probabil pentri ca am spus ce aveam pe suflet..in schimb acum am.alte probleme cu el). ma face geloasa mereu cu o fata care arata mult mai bine ca mine si pe care stie ca eu nu o agreez..parca m am obisnuit deja.