| UrsuPanda123 a întrebat:

Deci e o poveste mai complicata
Mie imi place de o fata care este extrem de timida, sunt in aceeasi scoala cu ea, iar clasele noastre sunt una langa alta, si eu mai am tovarasi pe acolo si ma mai duc pe la ei prin clasa.
In fine... acum cateva zile ( sunt a8a) a avut loc balul boboceilor, iar printre organizatori am fost si eu cu ea... iar la petrecerea de dupa bal ma mai uitam dupa ea din cand in cand, si atunci prin concidenta rolling on the floor ( aproape de fiecare data ) se uita si ea la mine, ii strigam numele la microfon si ea zambea subtil.
Marea mea problema cu ea este faptul ca ea fiind destul de timida, nu este foarte comunicativa cu alti oameni decat cei din grupul ei de prieteni ( care e facut doar din fete).
Pe wapp daca ii dau un msj da seen peste cateva ore, imi raspunde la el si dupa nu mai intra pe wapp pentru alte cateva ore. Stiu ca am vorbit doar o data cu ea vreo 40 min in continuu.

Intrebarea mea este, ce sa vorbesc si sa fac cu ea pentru a ne apropia unul de altul, pentru a vorbi mai mult si in final pentru a sta impreuna cu ea.
Multumesc rolling on the floor) Dau funda

1 răspuns:
| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Vorbești cu ea un subiect care vă interesează pe amândoi.