| fluturas a întrebat:

Deci e pentru un prieten intrebarea... A mers la bal si acolo a vazut o fata de care ii placea cum arata, cum se misca. Si l-a trimis pe un prieten de-al leu sa mearga la acea fata si sa faca rost de idul ei. Acum ii are idul, dar nu stie ce sa vorbeasca cu acea fata ...cum credeti ca ar trebui sa procedeze?
Si inca ceva... voi ce parere aveti despre faptul ca baietii nu le dau asa multa atentie fetelor, credeti ca apoi fetele incep sa ii placa mai mult?

Răspuns Câştigător
| simoSTAR a răspuns:

Cred ca era mai bine daca mergea el personal sa il ceara... daca tipa il place pe baiatul care i-a cerut id si de asta i l-a si dat? big grin si in plus.sunt copilarii chestiile astea, sa trimiti pe altul...
oricum.primul pas a fost facut.mai ramane sa vb cu ea pe mess si sa ii spuna ca o place, daca vrea sa iasa la un suc...si daca fata accepta inseamna ca vrea sa il cunoasca si de acolo o sa inceapa tot happy

si cu a doua "problema"...depinde de situatie.sunt unele fete care cu cat sunt respinse de un baiat, cu atat se simt mai atrase de el... dar sunt si altele mai stapane pe ele care nu accepta indiferenta si spun doar "next "

9 răspunsuri:
| fluturas explică:

Un prieten de-al lui * scuze big grin

| Mitss a răspuns:

Pai poate pentru inceput sa se cuoasca mai bine, sa discute despre ei, despre hobby-urile pe care le au, si incetul cu incetul vir dezvolta subiectewinking...sa inceapa pur si simplu cu un "buna!, ce faci?"... Cat despre a doua ta intrebare, baieti sunt asa de fel, nu prea dau atentie fetelor, depinde si de baiat si de fata daca o sa il placa mai multwinking.

| viatadecacatt a răspuns:

Dupa ce un baiat baga in seama o fata autmat fata respectiva incepe sa isi faca "planuri"laughing. Spun asta pentru ca asa fac si eu
Cum adica ce sa vorbeasca? e baiat totusi, nu e fata.Asa pur si simplu pe mess"Buna, te-am vazut la bal si cred ca imi place de tine" sau ceva asemanator vede el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ms jerme...eu l-am rugat pe jerme sa puna intrebarea deoarece eram ocupat...mersi pentru intrebarea pusa! astept in continuare raspunsuri!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a dus la ea doar ca să facă rost de ID-ul ei? Penibil... Ori se duce și dansează cu ea, se bagă în seamnă, ori o lasă baltă. Ce mai bărbat...

| simoSTAR a răspuns:

Cred ca era mai bine daca mergea el personal sa il ceara... daca tipa il place pe baiatul care i-a cerut id si de asta i l-a si dat? big grin si in plus.sunt copilarii chestiile astea, sa trimiti pe altul...
oricum.primul pas a fost facut.mai ramane sa vb cu ea pe mess si sa ii spuna ca o place, daca vrea sa iasa la un suc...si daca fata accepta inseamna ca vrea sa il cunoasca si de acolo o sa inceapa tot happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a doua intrebare... e adevarat si fetele nu ar trebui sa demonstreze c le place de un baiat ca dupa aia se cred importanti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omidaa. Da-mi si mie id tau. Daca vrei sa vorbim da-mi id tau, prin mesaj privathappy.

| denylovesnisa a răspuns:

1. nu prea stiu 2. sa fie mai romantici si sa fie mai tandri! laughing eu asa zicthinking