| Ioio a întrebat:

Deci, E un baiat Imi place de el.lui ii place de mine sunt siguralove struck. dar. el e genu de baiat de cartier asculta muzica rap, hip-hop si este foarte de treabalove struck.as putea avea o relatzie cu el.si aici incepe faza naspasad. eu am fost impreuna cu fratele luistraight face. si fratele lui ink ma mai place. mi-a si spus asta...nu vreau sal dezamagesc.pentru ca ink tzin la el. dar nu destul pentru a avea din nou o relatzie fratele lui ma suna zilnic vb in permanentza cu el, suntem invitatzi toti 3(eu, cel cu care am fost si fratele lui)fartele lui a spus ca o sa mi se intample ceva frumos la ziua la prietena mea.si mi-e frica sa nu ma ceara in "casatorie"laughingde fata cu fratisu si cu toti invitatii! as vrea sa rezolv cumva chestia asta.adica sa-l fac sa taca la ziua la pr mea! sper ca nu vam aburit prea multstraight faceajutati-ma va roglove struck:*sad

Răspuns Câştigător
| Ea.e. a răspuns:

Pai daca ala pe care il placi vrea sa fie cu tine accepti daca stie ca il placi. si daca fratisu cu care ai fost face crize poti sa'i zici frumos ca s-a terminat treaba dintre voi, ca puteti sa ramaneti prieteni, bla bla...asta daca am inteles bine ca ala de care iti place acum o sa te ceara de pretena...

mda.

3 răspunsuri:
| silver19 a răspuns:

Omfg ciudata rau de tot treaba...

| anonima_4990 a răspuns:

Nu te du la ziua prietenei tale. Spune-i ca ai racit sau ca trebuie sa mergi la bunika talaughing sau ceva de genu

| betty08 a răspuns:

Daca te cere in casatorierolling on the floorlol dai o palma sa se trezeasca. apoi mai intreaba-l odata ce vroia sa spuna... te asigur ca va spune "am uitat"rolling on the floor