Stiu cum te simti! Incearca, daca esti timida, sa ii dai de inteles asta! Zambeste-i, vorbeste cu el despre lucruri banale, baietilor le place mai ales, daca ii spui de fotbal Daca ai curaj, Incearca sa intri in vorba cu el si de la un subiect sa ajungi la chestia "Si tie de cine iti mai place?
afla id'ul lui
pe messenger vorbeste cu el si stabiliti un loc unde sa va intalniti.
. incearca sa te imprietenestii cu tipii/tipele din anturajul lui.sa aflii mai multe despre el.
inainte de ai spune ca il placi trebuie sa stii daca e taken sau nu :p
asa ca fa in asa fel si afla . inainte sa nu fie prea tarziu;
si apoi. se poate ajunge la ce iti doresti
numai sa nu ai emotii de fiecare data cand ii vorbesti ca o sa strici totul
mult cur.
as
Dami id tau si iti explic:X:X esti a 12-a fata si la 11 au functionat crede-ma:X:X emiitzzy ii id meu daca nu vrei sa il lasi u pe al tau si vb si iti spun eu totul cum sa faci sa fie bine te astept:X
Ce e atat de greu sa mergi la el sa-l intrebi "ceao, ce faci?" si sa intrii in vorba cu el... sau pur si simplu, faci rost de idul lui vb cu el pe mess o vreme, si vb si in realitate apoi, zambeste tot timpul cand il saluti si, daca nu iti propune el, propune-i tu sa iesiti odata... vorbeste cu el despre ceea ce ai spus ca aveti in comun, mereu sa ai un subiect de discutie cu el, dupa o perioada dupa ce vorbiti, spune-i ca iti este drag, si vezi cum reactioneaza, daca mai ai nevoie de sfaturi, da-mi un mesaj pe privat cu idul tau si mai vb:*! ai mare mare grija, multa bafta! >:d
Pi pthr. inceputh baga'the in seama cu el sh pe urma putheti vorbi despre lucrurile comune sau despre althe lucruri care va plac amandurora. Iar de la mai multe discutsii va putheti apropia mai mult sh cand ii cashthigi increderea sh invers putheti fi un cuplu !`
Elenastoica9 întreabă: