| AliceBeenTpu1 a întrebat:

Deci era ziua prietenei mele am mers la ea acasă cu 3 băieți (cu 2 din ei am fost împreuna) am rămas cu unul din acei băieți singura (O sa ii zic Mircea) am stat un pic îmbrățișați pe pat pana nu a venit Melisa și Daniel cu Anton de la magazin. Pana la urma am decis să mergem împreuna în pădure să bem acolo Vodka cu Sprite (eu nu am băut), am mai stat puțin și Mircea cu Daniel s-au dus la o benzinărie sa cumpere țigări și eu cu Anton și Melisa am rămas singuri, Melisa s-a culcat pentru ca ii era cam rau si eu cu Anton) el fiind fostul meu, am început cu doar o îmbrățișare si am început sa ne sărutăm și a pus mâna pe fundul meu. După aia ne-am oprit pentru ca mi-am dat seama ca se apropie Daniel cu Mircea. Am stat încă jumate de ora si i-am trimis pe Daniel si Mircea după Sprite. Eu m-am întors cu spatele la Anton si el m-a luat de talie si m-a apropiat tare de locul ăla al lui și i-am simțit penisul. A început sa ma sărute pe gât si sa ma frece la vagin și eu i-am dat voie. A încercat să bage mâna la mine in pantaloni, dar eu nu i-am dat voie pentru ca ma complexam ca nu eram epilata. El a insistat și îmi tot zicea fraza "O sa îți placa" îi tot ziceam "nu" și m-am întors la el si i-am zis sa nu fie scăpat. El un pic s-a suparat si s-a dus mai departe de mine si după a venit înapoi. După aia au ajuns Mircea si Daniel. Și am mai stat puțin. Seara Anton și-a cerut scuze de ceea ce a fost in pădure si mi-a zis ca ii place foarte mult de mine și voia mult sa îmi bage mâna.

Nu știu ce sa zic. P.S: Am 14 ani degraba am și eu 15l
Melisa împlinea 15
Mircea 16
Daniel 16
Anton 16
Ce parere aveți despre aceasta situație?
(Fără de astea ca sunt prea mică) asta înțeleg vreau sa aflu și alte puncte de vedere

Răspuns Câştigător
| anonim3247 a răspuns:

E ceva normal ce ai făcut cu Anton și mai mult de atât voi la vârsta voastră nu știți să faceți.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Troll

| AliceBeenTpu1 explică (pentru anonim_4396):

Eu zic sincer ce s-a întâmplat, nu mi-aș pierde timpul cu ceva fals…

| AliceBeenTpu1 explică (pentru anonim3247):

Sunt de acord, multumesc!

| Continchiscontsters a răspuns:

Ba eu mor de rasa asa cazuri Doamne nu are cum sa fie asa ceva Adevărată frate laughing)) și ce dracu ca ăștia toți 3 sunt foști wtf laughing))

| AmandinaDragan a răspuns:

" O sa îți placa" ha ha ha ha ha ha!

| copilminune a răspuns:

Prima data nu se uita! bafta!