Din cate ai povestit tu aici, reiese ca ele ti-au fost prietene doar asa ca sa mai fie o persoana in + cu care sa stea pe afara, o persoana mai naiva [poate asa te considera] bataie lor de joc, papusa cu care te joci, o intinzi, o modelezi cum vrei doar ca sa te distrezi timp de 2/3 minute. Din pacate mai sunt si astfel de prietene, si ar trebui sa te feresti de astfel de persoane. Deci, daca ai de gand sa pui sentimente in relatia cu ele si sa le vrei sa le ai ca pe niste "cele mai bune prietene" te sfatuiesc sa treci mai departe iubita caci cu asemenea persoane niciodata nu vei putea lega o prietenie serioasa in care sa te poti baza pe ele atat la bine cat si la greu si nu o sa te poti bucura de intelegere cum ar trebui sa fie intr-o adevarata relatie de prietenie. Deci mai bine uita-le, imi pare rau ca trebuie sa-ti zic asta, dar asta e, deci... e mai bine asa crede-ma. Mult succes!:*:*:*
Tie chiar ti-e dor de unele pe care le doare-n posterior de tine? Las-o balta, prefer sa n-am niciun prieten decat sa ajung asa.
Din moment ce ele nu vor sa mai auda de tine logic ca au fost doar niste "profitoare", din propria experienta iti spun ca mai bine sa ai o prietena adevarata decat 10 care vor doar sa gaseasac momentul potrivit pentru a rade de tine. Sper ca te-am putut ajuta
Pai mai, isi bat joc de tine apoi cand vezi ca nu te mai baga in seama te simti prost ca nu mai sunteti "prietene", dar ele de ce si-au batut joc de tine? Pentru ce? Probabil te`au vazut mai iertatoare, mai sensibila si n`aveau ce sa faca cu tine, asa ca in loc sa-ti zica in fata "Bai fato noi ne-am saturat de tine" au preferat sa faca misto de tine iar apoi sa spuna ca nu mai vor sa se impace cu tine.
Astia nu sunt prieteni.Sunt pur si simplu colege de distractie, amice sa le zicem.Un prieten sarea sa te ajute, sa nu mai faca ala ce vrea cu tine, nu radea cand vedea ca isi bate joc de tine.
Hai nu mai fi naiva, lasa`le.
Bafta`!