| QueenAndPrincesse a întrebat:

Deci...este un baiat la scoala pe care il plac de mlt timp.
Ieri cand am iesit afara cu vara mea am mers in curtea scolii ei si era si el acolo, l-am salutat si apoi am plecat.
Cand m-am intors era acolo, dar a plecat.Peste 5-10 minute primesc un mesaj de la el in care scria,,Vin inapoi ne imbratisam?" Iar eu i-am spus ca inca sunt acolo,dar trebuie sa plec, iar el a spus,, Of noo voiam sa te imbratisez" am mai vorbit cu el inainte (acum 2-3luni),dar chestii simple si de atunci cred ca ma place.Azi insa nu mi-a mai scris bine e si normal e abia 11 dimineata, dar nu stiu daca sa ii scriu gen:Salut ce faci sau,, Hey ce mai faci"?
Intrebarea mea estebig grinaca sa ii spun ca il plac de ceva vreme? Sau sa ii scriu?
Ce sa fac va rog HELP

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Nu-i spune ca-l placi, dar vorbeste cu el si da-i mesaj si asteapta ca el sa faca primul pas, sa te cucereasca caci deja e interesat de tine.

| QueenAndPrincesse explică (pentru Adry05):

Mersii nici eu n voiam sa ii spun ca il plac. Sper sa fie adevarat ca e interesat de bine, pentru ca il plac super muuuult

7 răspunsuri:
| Baddboy a răspuns:

Fi putin mai tupeista si dai sms, ce planuri are pentru diseara... weekend etc, daca nu incerci nu prea pica din cer.

| QueenAndPrincesse explică (pentru Baddboy):

Mersii...eu sunt o fire timida de fel si imi e ca daca refuza sau zice ca is insistenta?

| Ciubotariu_Teodora_1999 a răspuns:

Da-i semne ca-l placi. Eu cred ca el te simpatizeaza! Bafta!

| QueenAndPrincesse explică:

P.S sunt in clasa a 6-a si el in a 7-a

| QueenAndPrincesse explică:

App sunt in clasa a VI-A si el a VII-a