Hey... face misto de tine sau daca nu, chiar te place. Cand te mai striga raspunde`i si tu " da iubire " sau " ce vrei iubire". Plateste`i cu aceeasi moneda, daca iti zice ceva, zi si tu chesti gen " nu ma lua tare ca ma pierd ", " esti nebun tu ", " ce spuneai ca nu eram atenta mai repeti odata", " ai dreptu la tacere", " imi pierd timpu cu tine " sau daca nu iti place ceva la el o haina sau poarta ceva mai de moda veche" moama da bluza asta e antica, 90 toamna chiar; " apropo cati neuroni ziceai ca ai ", " stiai ca te iubesc? maxim cu in prima zi dupa divort", " ori a dat boala in tine, ori te`ai indragostit de mine" etc. Si eu am patit si patesc acelasi lucru cu unu. Ma **** la cap de vara trecuta dar el, nu numai ca ma striga pui, iubire, viata, zana in gura mare dar ma si intreba daca vreau sa stau cu el, N porcarii.
Indiferenta doare cel mai tare.Nu te pune cu prostu' ca are mintea odihnita - asta e o vorba din popor.Eu zic sa il ignori, se va plictisi.
@cozz, de fapt sun a-9a.
nu ma place, ca nu s-ar comporta asa enervant.
il tot ignor de un an, dar tot nu se plictiseste. plus ca el e mai mare, are 19 ani. ar trebui sa aiba mai multa minte... dapai, ce poti cere de la un tampit ca el!
Pur si simplu, nu-l baga in seama. Daca vede ca nu-i dai atentie, o sa te lase in pace.
Pai.am trecut prin situatia ta( din pacate).
Eu l-am trat cu indiferenta si am facut misto de el.
S-a plictisit si m-a lasat in pace! asa fac prosti de obicei!
Bafta!
Cred ca e nebun dupa tine si nu mai poate fi controlat cred ca esti clasa a 7-a ca atunci incepem cu nebuniile
Du-te la el cand e singur si spune-i cu voce calma: "Ce vrei de la mine?"... Daca raspunde obscen fa-l nesimtit!
Daca mai face chestii cum ar fi "sa se bage in fata ta"... sau sa te strige" ïubire", intreaba-l in gura mare ca sa auda si ceilalti :"Te crezi interesant strigandu-ma asa sau esti obsedat de mine?"Sau purn si simplu esti prost?"... In functie de ce iti raspunde, raspunde-i si tu! Daca te ia la misto continua cu replici care sa-l inchida, cum ar fi:" Am uitat ca pe prosti ii omori cu tacerea!" si iti vezi de drumul tau. SAU POATE CA TE PLACE?