Sincer,mai bine sa ramai cu acest baiat care te place si tu la fel.Pentru ca daca tu inainte l-ai intrebat pe celalat daca vrea sa fie cu tine si nu ti-a raspuns asta e! Dar nu trebuie sa renunti la cel care il placi pentru un baiat care ''te-a refuzat'' oarecum si acum te trezeste si el sa te intrebe cand stie ca esti intr-o relatie! Nu trebuie neaparat sa ii faci pe plac daca pentru ca el a avut sansa lui cand l-ai intrebat tu si acum e prea tarziu! Mai bine spune-i sa o lase balta pentru ca tu esti deja intr-o relatie si e chiar bine! Viata mege inainte! Asa cum el ti-a facut tie poti sa ii faci si tu lui! Bafta!
"Acum sunt cu un baiat si il plac"-pai si atunci de ce iti mai pui problema de celalalt tip? Il placi, te place, ramaneti impreuna.Nu iti place nu stai cu el si te combini cu celalalt...DAR nu inainte de a-i cere o explicatie pentru faptul ca te-a "lasat cu ochii in soare" si nici macar nu s-a sinchisit sa iti dea vreun raspuns.
Acum depinde de care iti place mai mult si cu cel care ai mai multe in comun. Eu nu pot zice pentru ca nu-i cunosc dar asta ar trebui sa vina din suflet gandeste-te bine.Astept sa vad ce faci. Bafta!
Deci eu acum am sa stau si am sa astept sa vad ce decizie iau ca asta care m-a intrebat sta aproape de mine si ala sta mai departe de mine in alt cartier in care eu nu pot ajunge si nu prea avem sanse sa ne vedem decat daca eu ma duc la scoala la el
Parerea mea este ca sa te combini cu cel pe care il iubesti si pe care il placi.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
VulpeaDinUmbra întreabă: