Cam incurcata povestea dar te inteleg caci in Italia am intilnit destui arabi.Deci daca se plimba din floare in alta baiatul asta inseamna ca nu-i place de nimeni, deci ai sanse la el... dar ai grija ce-i spui adica fii si tu mai mindra si nu-ti insufla ca nu-l meriti. Daca te hotarasti sa ii spui ca il placi atunci nu-i spune ca il placi deja de 2 ani caci nu stii care va fi rs. sau. Daca iti rs. cu aceiasi moneda atunci vorbeste deschis. Oricum sa stii ca el cit de putin tot te place daca e drept ce ai scris tu, deci exista o mare probabilitate sa ai un nou prieten.Succes
Deci parerea mea sincera este ca eu cred ca tu nu ii esti lui indiferenta deloc. De placut te place sigur, insa nu stiu in ce masura.Si gesturile lui intr`adevar dau de inteles ca vrea sa te faca geloasa, eu zic sa ii spui ca iti place de el si atunci o sa stii ce ai de facut[usor de zis, greu de facut stiu]. Daca te refuza asta e apoi o sa te simti mult mai bine, dar oricum mai tarziu roata se va intoarce.Adica am observat ca mereu daca placi pe cineva si te refuza sa zicem prima data, mai tarziu tot el va veni la tine.Asta e lege. Si daca iti cere sa fiti impreuna cu atat mai bine.
succes:*