anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu am 13 ani si sunt baiat imi place de o fata de 12 ani imi puteti da cateva sfaturi sau sugestii cu care sa le cuceresc intrebare pentru fete : ce va place sa aiba un iubit?

Răspuns Câştigător
| adrianasparrow a răspuns:

Mmmm, ce ne place noua e foarte complicat. Deci in primul rind trebuie sa fii natural si nu trebuie sa fii timid. Spune-i ce simti fata de ea. Asta fetele adora cel mai mult : cind le spune complimente, cind nu sunt baietii timizi, si adora sa-i spuna cuvintele "te iubesc ".
sper ca te-am ajutat caci sunt fata si stiu ce ne place lor, aaa, si cit pe ce sa uit, un lucru important e sa fii mereu aranjat, deci sa nu fii ciufulit sau cu camasa pe o parte, cu botinele murdare etc.
Fundita?:*:*:*

8 răspunsuri:
| Bimbo_9822 a răspuns:

Iti pot spune mult mai multe pe mess daca vreibatting eyelashes. iti las id`u meu. daca te intereseaza... flavia_eugenyawinking! poate t pot ajuta

| AnGeL a răspuns:

Pai in 1. rand ar trebui sa o faci sa se simta bine in preajma ta si sa ii placa comportamentul tau(atentie! nu te va placea daca incerci sa devii o alta persoana)
in al2.lea rand eu am 13 ani si cel mai mult imi place ca iubitul meu sa fie sincer cu mine, sa imi spuna orice
sa imi acorde suficienta atentie si sa imi arate cat de mult tine la mine
daca o placi cu adevarat nu ar trebui sa renunti prea usor

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

Buna.Mie mi-ar placea sa fie inalt, slab.si important e sa fie amuzant, romantic, educat.Parerea mea.bye

| Villy0po a răspuns:

Si eu am 13 ani si ma numesc Alexandru :d

| Ralukutza_5288 a răspuns:

Pai in primul rand vorbeste cu ea! Cere-i un numar de telefon! Intreab-o daca vrea sa iesiti prin parc,la mall sau undeva(Doar sa nu o duci la football sau ceva de genul ca atat iti trebuie)! Fi de treaba,fi un "cavaler", adica zic sa nu te bagi niciodata in fata ei sa asculti tot ce iti zice chiar daca nu iti pasa si sa pari interesat! Cam atat, mai gandeste-te si tu!

| OanaPissy a răspuns:

Hey!happy
cateva sfaturi din partea mea sper ca macar unul sa iti foloseasca:
1.mi-ar placea sa fie grijuliu si de cateva ori sa imi trimita mesaje gen,, ai ajuns cu bine acasa?''
2.depinde ce fel de fata e, eu sunt un gen mai comic deci imi plac glumele
3.sa imi ia apararea chiar si atunci cand ii e frica putin pentru ca asta imi arata ca tine intr-adevar la mine
4.nu ii arata ca esti mort dupa ea sa nu te creada obsedat asta e o greseala dupa parerea mea
5.sa nu o critici prea mult de exemplu sa nu ii spui ca i-ar sta mai bine cu altceva decat cu ce are pentru a nu se simti jignita
6.un suc pe care sa il beti la o plimbare(nu pe loc)sigur nu va refuza daca ii cumperi tu unul eu una ador lucrul asta
7.Fi atent la imbracaminte si la burtica daca ai
Sper ca te-am ajutatwinking

| girlwholovesian a răspuns:

Pai difera de la fata la fata.
de exemplu :
mie imi place ca un baiat sa aiba: bun simt, sa stie cum sa se comporte cu o fata, sa fie de treaba, in nici un caz cocalar, sa nu se dea smecheras, sa nu.si bata joc de o fata, sa stie sa mai puna mana pe o carte ca sa ai ce discuta cu el.si pentru unele fete conteaza ff mult si aspectul fizic. dar oricum nu tipi care stau mai mult in fata oglinzii decat noi.winking
sper ca te.am ajutathappy

| MissL a răspuns:

Ce dragut, pai zambeste-i mereu, ia-o in brate, vorbeste mult cu ea, daca se poate intra in subiectele ei preferate, scoate-o la un film sau o cafea/suc mai stiu eu, si spune-i ca iti este draga... se va intelege mai pe urma de la sine.
ca sa raspund si la intrebarea pentru fete, cred ca fiecare fata prefera altceva la un iubit pentru ca sunt genuri si genuri de fete ficare place altceva la un baiat, tu incearca sa fi tu insuti cu ea pentru ca ea trebuie sa te placa asa cum esti. :* incearca sa ai mereu un subiect de discutie cu ea, si va fi super, daca aveti ce vb ca sa nu va plictisiti e totul ok, si incearca sa te porti mai special cu ea, v-a observa si o vei cuceri! :* succes