| Jokerul12 a întrebat:

Deci eu am avut 114, 50 kg, am reusit in 2 saptamani sa ajung la 108, 30 si de 3 zile incoace nu am mai slabit deloc ba chiar dimineata am 108, 50 si seara 109, 60 vreau sa stiu si eu de ce? Si plus de asta dimineata nu mananv, la 12 mananc o bucata de pui cu o salata fara paine si seara o supa, atat plus mici gustari de fructe, vreau sa stiu si eu de ce nu mai slabesc macar 0.20 pe 3 zile. ba chiar ma ingras observ si plus de asta alerg in fiecare seara. si beau 5 pahare de apa seara

1 răspuns:
| Infoq a răspuns:

Salut! Cand am fost la nutritionist aveam un regim saptamanal diferit. Daca mananci aceeasi mancare corpul se obisnuieste si nu slabeste. Un exemplu de regim: Prima saptamana:Lactate cu grasime mai mica, lapte 1 singura ceasca micuta pe zi si 1 mar pe zi maxim. Poti manca oricand.Corpul slabeste cel mai mult cu prima saptamana. Poti incerca regim doar cu fructe pentru saptamana a2a.(ai grija si la diaree in regimul acesta, poti incerca sa mananci carne a 2a saptamana apoi fructele, ai voie chiar si pui la rotisor in regimul cu carne. Dupa o luna de regim iti poti permite si o inghetata sau ceva micut dulce). Corpul o sa slabeasca din ce in cel mai putin, pana nu o sa mai slabeasca, iar atunci trebuie sa incepi un regim de mentinere.