| RoRoxana a întrebat:

Deci...eu am avut mai multe "prietene bune". Mai intai am avut o prietena buna timp de 6 ani, insa ne certam tot timpul, asa ca ne-am decis sa ramanem doar amice(suntem si colege de clasa). Acum ne intelegem bine, nu ne mai certam, suntem doar colege si atat. Apoi m-am imprietenit cu o alta colega, insa la scurt timp mi-am dat seama ce fel de persoana e si am decis sa ma indepartez de ea.Istoria sa repetat si la fel, eram prietena foarte buna cu o alta colega, pana mi-am dat seama ce fel de persoana e.Pana de curand aveam o prietena foarte buna. Oriunde eram impreuna.In vacanta unde mergeam eu o luam cu mine.Parintii mei o placeau, se intelegeau bine cu ea. Dar de la un timp am inceput sa ne distantam. Ea a inceput sa ma barfeasca la toata lumea, sa ma bage in seama doar cand are nevoie de mine, sa ma minta mereu cum ca nu iese afara ca e pedepsita, si cand ieseam o vedeam pe strada cu fostele mele"prietene" si nici macar nu ma saluta. M-am gandit ca poate sunt eu de vina, poate am sufocat-o.Am intrebat-o care e problema si de ce se comporta asa cu mine.Gasea motive tot timpul, cum ca a vrut sa ma sune, insa poate nu aveam timp, ca ea nu ma barfeste da' avut incredere in persoana respectiva sa-i spuna secretele mele, insa a tradat-o...motive banale! Acum m-am saturat sa ma cert tot timpul cu ea asa ca i-am dat ignore.Credeti ca am procedat bine? Credeti ca sunt eu de vina ca inca nu am prietena buna? Mama imi spune ca o sa ajung la liceu si acolo voi intalni prietenia adevarata.
Scuze ca a fost asa de lunga intrebarea dar am nevoie de sfaturile voastre.Multumesc:*

Funda!love struck

Răspuns Câştigător
| xPinkSunShine a răspuns:

In primul rand, mama ta are dreptate.Iti vei gasi prietene mai bune la liceu.
Dupa parerea mea, nu e vina ta. E vina "prietenelor" tale fiindca ele te`au tradat si nu invers.Deci nu te mai gandi la chestiile acestea fiindca tu nu ai nici o vina.Incearca sa nu mai incredintezi oricui secretele tale(doar daca ai mare incredere in persoana respectiva).

Nu stiu daca te-am ajutat insa, eu sper ca da. Poate macar putin. :*
Sper din tot sufletul sa iti gasesti o prietena foarte buna in care sa poti avea incredere.

2 răspunsuri:
| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Ai facut fff. bine.am trecut cam prin aceiasi chestie. o perioada nu am mai vb cu ea acum suntem doar amice nimic mai mult.eu cred ca nu mai exista prietene bune doar cunostinte.nu mai poti avea incredere in nimeni.

| XK a răspuns:

Tu chiar nu ai gresit cu nimicwinking un mic sfatwinking mai bine iti gasesti un "cel mai bun prieten" :*