| dariaa43 a întrebat:

Deci eu am chimie in fiecare vineri si miercuri iar profesoara de chimie m-a ascultat vineri, nu mi-a trecut nota si a zis ca ma asculta data viitoare(nu mi-a pus data nu nimic)iar urmoatoarea ora(miercuri)eu nu am putut ajunge la scoala si astazi mi-a spus diriginta ca doamna de chimie mi-a pus 4 pe ziua de vineri doar ca ea a trecut nota miercuri cu data de vineri, are voie sa faca asa ceva?

3 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Nu, pentru că este un motiv nejustificat, nu te-a ascultat şi nu ai ştiut lecția ca să îți pună notă, plus că a şi pus-o când a vrut ea.

| Lolitagirl112 a răspuns:

Da, are voie. De exemplu mergi luni la ora si dai test da? Pana iti corecteaza testul poate se face miercuri-joi, no pai in ziua de joi dupa ce ti-a pus nota, ea iti trece nota pe luni cand ai dat testul. Sper ca te-am ajutat

| Kufu95 a răspuns (pentru Lolitagirl112):

Cum să aibă voie? Din moment ce i-a spus că o ascultă data viitoare, ea nu era prezentă acolo. A ascultat-o şi nu a ştiut lecția ca să îi pună nota aceea? Nu, pentru că nu era prezentă. Cum să îi pui cuiva o notă doar pentru faptul că nu a putut ajunge la şcoală?