Exact! e vina ta dar e si vina ei pentru ca daca iti era u adevarat o prietena buna daca nu cea mai buna nu mai zicea ca vrea s afie cu el si etc. si daca na tu te'ai despartit de el putea sa incerce sa va inpace nu sa va indeparteze mai rau genu asta dew oameni eu ii numesc parsivi dupa interes... si prietena mea cea mai buna cea cea cea cea mai buna e cu un baiat si acum cand s'au impacat s'au impacat din cauza mea si nu imi pare deloc rau se simt bine impreuna pentru ca eu vreau ca ea sa fie fericita si e. si zic ca prietena ta e cea mai vinovata din cauza ca s-a folosit de tine... poate ea voia de mult sa fie cu acel tip da a vazut ca i'ai luat'o tu inainte. si poate din cauza ei v-ati si despartit sfatu meu inceraca ca uiti adica sa uiti de ce au facut ei 2 si sa te gandesti la ce zicea lumea c la urma urmei toti suntem pe interes poate unii st si nu isi dau seama dar sincer prietena ta mai mult s-a folosit de tine. parerea mea cel mai bine ar fi sa nu stiu sa nu mai ai atata incredere in lume pentru ca e urat sa ti se intample astfel de chiestii. sper ca raspunsul meu sa te ajute la ceva pupici :*:*
Tu nu esti de vina (poate doar 0, 01%) tu ai avut inceredere in ea. EA te-a dejamagit . Nu s-a dovedit prietena ce se presupunea ca este! Stiu e mai greu ca chiar prietena cea mai buna sa iti faca asta (spun asta pentru si eu am patit la fel... ba chiar mai rau dar nu cont asta acum). Gandeste-te ca poate ea iti era prietena doar ca sa se intalneasca cu el. "si cu ea ma cert zilnic deoarece are fite"- reiese clar ca se prefacea. Sau poate s-a schimbat. Nu stiu nici eu ce sa zic este destul de greu sa trecui peste asta.(vreau sa zic ca nu e usor si in anumite cazuri timpul nu face decat sa inrautateasca) DAR, o sa treci peste toate! nu trebuie sa te intristezi pentru ca s-a intamplat asa. Asta e acum nu mai poti face mai nimic. Fii fericita, arata-i ca nu iti pasa si zambeste chiar daca e un zambet trist (asta imi aminteste de un fel de citat:Zambeste, chiar daca este un zambet trist, pentru ca mai trist decat un zambet trist este tristetea de a nu mai sti cum sa zambesti.) Daca vrei citatul in engleza sau daca vrei sa mai vb (pe mess sau doar pe acest site) da-mi un msj pe privat.
Ce prietena buna ai...si eu aveam numai prietene si prietene. ii spuneam ca imi place de x, peste o saptamana s-a bagat cu el.si se mai si lauda la mine cum o dezmiarda si cum saruta
chiar daca suna cam ciudat, eu nu am incredere in fete.si eu mai bine ma inteleg cu un baiat, decat cu o fata.am incredere sa ma destainui unui baiat.bine...acum nu orice baiat.am 2 colegi si vreo 3 prieteni cu care ma inteleg super si pot vorbi despre orice:sex, pubertate, sentimente, scoala etc
las-o in pace pe prietena ta. poti sa-l lasi si pe el.lumea e plina de baieti.sunt sigura ca ai cel putin 3 baieti in care sunt mai mereu jurul tau si te plac, ar vrea o relatie cu tine.
Fii indiferenta, nepasatoare. o sa-i doara cauta-ti si tu pe altul. daca se poate, tot un fost de al ei.
Din moment ce tu te-ai despartit de el, ce mai conteaza? Nu-ti apartine asa ca poate fi cu cine vrea el, inclusiv cu prietena ta. Nu trebuie sa o consideri vinovata pe ea pentru ca tu te-ai despartit de el. Daca erai cu el si ea se baga intre voi, atunci era chiar o problema, dar asa, chiar nu ai dreptate. Prietena ta nu are nici o vina, e o buna prietena.
E urata treaba... am avut si eu un caz asemanator. daca tu mai ai inca sentimente pentru acel baiat si ea stie asta inseamna ca nu e o asa buna prietena pe cat credeai. probabil ca ei i-a placut de el de cand ieseai tu cu el. o prietena adevarata nu ar face asa ceva. probabil ca ai pierdut increderea pe care o aveai in ea. si incredera este ca o hartie o data ce este rupta niciodata nu va mai fi la fel.
Diorrus întreabă: