Pai, vorbeste cu amandoi, zi-le sa va intalniti toti 3 intr-un loc, la o ora respectiva, iar, dupa ce trece putin timp, sun-o pe prietena ta si spune-i ca a intervenit ceva si trebuie sa mai intarzii ceva vreme, de preferat vreo jumatate de ora, asa cei doi vor putea vorbii tot ce vor si, apoi vei aparea u si o sa mai stai putin si pleci, asta e parerea mea, acum depinde, ca e o idee destul de buna, mie o amica asa mi-a facut, si pana la urma am fost cu baiatu respectiv . Multa bafta:*
Aranjeaza o intalnire cu voi patru, asta doar daca fetei nu-i plac astfel de surprize.Aliaza-te cu amicul tau sa gasiti o strategie buna. Spune-i prietenei tale ca nu e nicio rusine, ca nimeni nu o sa rada, ca se potrivesc impreuna. Da-i de gandit in legatura cu colegul ei de banca.
ăăăă. nu va trece prin cap ca poate chiar nu sunt impreuna?
si eu cand m.am mutaat impreuna cu actualul meu coleg de banca lumea spunea ca suntem impreuna.
ceea ce este foarte enervant.
aceste barfe chiar deranjeaza.
ceea ce spun ei conteaza
Pai parerea mea este ca ar trebui sa ii lasa-ti in pace... daca nu vor sa recunoasca asta e, e treaba lor, nu vreau sa fiu nesuferita daca s-ar placea ar fi mai mult decat prieteni...scuze daca zic gresit
nosexnoparty întreabă:
Diorrus întreabă: