| Baiattt a întrebat:

Deci eu cand vorbesc cu cineva mai ales cu fetele vorbesc un pic cu ele si tot vin momente in care nu mai stiu ce sa zic pur si simplu imi ingheata creieru adica ramane gol.Si vad ca mi se intampla deseori si nu stiu cum sa scap de blocaje adica sa stiu intodeauna ce sa ii spun fetei sa nu o plictisesc sa fiu mai sociabil. Cum as putea sa fac? Si pe mes de exemplu vorbesc cu o prietena buna si vorbim vorbim si iar cateodata ma blochez si nu mai stiu ce sa ii spun.
Ce sfaturi imi dati ca sa fiu o persoana sociabila si sa nu ma mai blochez si sa stiu ce sa vorbesc cu o persoana incontinuu laughing?

3 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Încearcă să-ţi extinzi discuţiile pe mai multep lanuri şi domenii de activitate.

| Nuvăsufăr a răspuns:

Adică dezvoltă-ţi cultura generală. Să poţi avea ce discuta cu oricine despre orice. happy

| 0andreea1 a răspuns:

Dar nu trebuie doar tu sa gasesti un sibiect de comunicare... Dupa ce ti-ai "epuizat" subiectele asteapta poate ca fata te va intreba ceva si o sa incepeti sa vorbiti.Trebuie doar sa fi tu insuti si sa vorbesti cu acea fata ca si cum ai vorbi cu un prieten deal taubig grin.Nu te gandi ca "Daca o plictisesc, daca nu-i interesata de mine"laughingsau "Trebuie sa vorbesc perfect sa nu fac vreo greseala".Fi natural:*