Georgyana stiu ca esti speriata oricine ar fi dar intelege ca singura solutie sunt parinti tai bine poate nu le spui acum ca sa zicem tiganii aia s-au razbunat si poate o sa te lase in pace dar daca, mai fac ceva atunci iti sugerez sa le spui urgent parintilor tai pentru ca cine stie de ce mai sunt in stare aia si pana la urma parintii tai tot vor afla si atunci va fi si mai rau o sa vezi mai ales daca afla de la alta sursa si nu de la tine.
crede-ma stiu cum te simti acum crezi ca orice e mai bine decat sa afle parintii tai nu, dar gandeste-te daca tiganii aia nu se potolesc si Doamne ferste fac ceva si mai grav (adica tie)stii la ce ma refer, sunt rromi si te poti astepat la orice de la astia asa ca nu crezi ca ai suferii mult mai mult atunci ai putea ramane marcata pentru mult timp.
Parinti tai se vor supara RAU na asta e asa fac toti da le trece iti vor interzice pc sau eu stiu eu ce vor ei pentru o vreme si gata dar te vei simti cu sufletu impacat si o sa vezi ca o sa fie mult mai bine asa.
Iati inima in dinti si spune-le imediat daca nenorocitii aia mai fac cva.succes
Copilo, sfatul meu este sa discuti deschis cu ai tai. spune-le ce s-a intamplat. din ce mi-ai spus tu te-ai purtat onorabil si nu au ce sa iti reproseze. insa daca iti este frica poti face urmatorul lucru DESI ITI SPUN SINCER CA CEA MAI BUNA VARIANTA ESTE SA VB CU PARINTII pentru ca ce iti zic daca nu ai sprijinul parintilor s-ar putea sa iasa mai rau pe urma.
Poti merge direct la politie spui de amenintare... spui de hartuire(ca pana la urma despre asta vb.) si vezi ce se poate face. problema este ca politisti sunt obligati sa spuna denuntarorul si apoi poate sa fie si alte repercursiuni.
dar orice ai face taie orice legaturi ai avea cu fata asta(daca e nevoie schimba si numarul de telefon). si multa bafta>
Uite ce inteleg ca esti timida inteleg ca iti e frica sa iasa scandal o inteleg si pe sora ta ca zice ce zice dar am doua intrebari pentru tine :
1. aveati asigurare pentru casa?
2. sora ta are o varsta la care si ea isi gaseste drumul in viata acum, poate cel mai bine este sa incerci sa vb cu parinti nu crezi?
dar am o solutie de compromis
vorbeste cu ei dar nu de devastare si de restul spune-le de faptul ca nu te lasa in pace baietii aia, spune-le ca fata asta te-a amenintat pune-i in garda in legatura cu indivizii astia. si spune-i de "sergiulica" asta ca sincer din cate te simt eu pe tine tu nu prea suporti sa se zica minciuni despre tinesi imi e frica ca tu pui ffff mult la suflet si o sa te afecteze asta pe termen lung daca nu o sa faci ceva in legatura cu asta.
Eu zic sa le spui . Chiar daca acestia nu vor reactiona prea bine pe moment, e mai bine sa afle inainte sa se mai intample si alte nenorociri.Si eu am patit ceva in genu' la mine in cartier, exceptand faza cu vandalizatul casei.
Dar de ce nu le-ai zis parintilor tai despre acei baieti din timp?
Eu asa am facut si de atunci, de cand taicamiu i-a batut nu au mai scos nici un sunet
.
POI, PinkTerror, daca nu am curazu sa le sp alor mei crezi ca am curajul sa le sp politistilor? mai ales ca tata era sef de sectie si toti il cunosc, primul lucru pe care o sa il faca e sa ii sune p ai mei, i-am sp surorii mele de 23 de ani si ia, destul de suparata mia sp sa nu le sp nimic alor mei ca o sa iasa circ... si daca acea fata o sa se mai ia de mine sa ii sp ei si vedem impreuna ce putem face...
Cam asa am patit si eu insa la noi vara cand merg la bunici sunt doua tabere sa spun asa: albii ca mine si multi alti si niste tzigani prosti care mai fura din magazine si alte prostii
acolo aveam o amica cu care ma cunosteam de cand aveam 4 ani si care ma conbinat cu o tipa alba insa care statea cu tziganii ca chipurile erau prietenii ei
am refuzat dupa ce am aflat ca sta cu aia sa ma mai intalnesc cu ea dar ea a spus ca voi plati chestia asta
dupa o saptamana am aflat ca din casa fratelui meu care era in timisoara la 12 KM de sat a fost jefuita furanduse numai un calculator si un televizor
am banuit ca a fost ea cu,, prietenii sai'' asa ca am gasit niste amprente de ale ei pe hainele mele si cu amprentele din casa fratelui meu le-am comparat la sectie si erau identice
a fost acuzata de furt insa na nu a fost arestata si dupa trei zile au venit niste tzigani din baracile din afara satului si cu rangi, bate si alte prostii au spart casele a trei baieti (albii)
dupa 3 zile dupa ce am planuit o mica revansa am luat sprayuri brichete topoare am mers in tabara de baraci ale tziganilor le-am dat foc si le-am daramat (am fost ajutati unii de fratii chiar si de 30 de ani) si fiindca nau avut drept de proprietate pe baraci si altele nu neam putut invinuii
asa iti recomand si tie sa faci crede-ma si eu sunt acel gen de baiat care sta mai mult la calculator se joaca online si este cam tacilar
GligoreMihai întreabă: