Iubirea mereu va fi complicată. Trebuie trăită nu înțeleasă.
Ar trebui să ai o discuție serioasă cu el, în care să vă spuneți punctul de vedere despre ruptura asta bruscă. Consider că un om care te iubește cu adevărat, nu te-ar răni și nu te-ar abandona doar după câteva zile de relație. Însă genul acesta de oameni trebuie să întâlnești în viață, deoarece te vor întări. Dacă el a decis să rupeți legătura, de ce continuă să te privească insistent? Ar trebui să lămurești asta cu el? Sau mai pot fi și confuzii, deschide ochi.
Pe viitor, ai grijă în cine îți pui încrederea, oamenii nu sunt ceea ce par a fi.
O viață frumoasă și TAKE CARE!
Ar trebui să lași un spațiu între tine și el.Amână răspunsul, iar de aici deduc că e cam nehotărât.Nu vrea o relație serioasă cu tine atâta timp cât nu a continuat să ți fie alături în perioada aceea. Ignoră-l, concentrează-te pe lucruri mai importante.O să cunoști alți băieți, stai liniștită...are balta pește.
Capul sus și stay strong!
Știu ca ar trebui sa fac asta, dar ma tot deranjează holbatul ala insistent. Sau când se uita în ochii mei și nu își ferește o data privirea aia, chiar dacă vorbește cu altcineva. Și noi doi avem un prieten cel mai bun comun, iar l-a întrebat de ce mi-a făcut asta, iar el a răspuns ca este trecutul lui și cu asta basta, ca nu vrea sa vorbească despre asta.
Diorrus întreabă: