| hiphop00000 a întrebat:

Deci.eu mai stau in casa cu bunicii mei si sunt foarte enervanti.mai ales bunicamea ma freaca la cap.cand ma duc sa mananc ma intreaba daca vreau aia, aia. mi-e nu-mi place sa stea cineva cu gura pe mine. ea stie numai sa de-a comenzi, sa ancheteze, sa puna mii de intrebari si sa te termine psihic.de fiecare data cand plec undeva in apropiere cand ma intorc trebuie sa ma intrebe tot cu lux de amanunte.si sunt multe chestii.ma deranjeaza din mancat ca sa-i formez ei nr de tel.lu nu stiu care.sau ma anunta de fiecare data cand pleaca. a fost o faza nasoala o data cand eu stand la laptop pana pe la 2-2:3o asa seara fara sa stie maicamea.si mamaimea m-a vazut.adica a iesit afara si a batut in geam ca dc nu ma culc.eu eram cu laptopu sub patura da nu stiu cum dracu m-a vazut.asa si de dimineata i-a spus repede lu maicamea si maicamea m-a certat si nu ma mai lasat nicaieri. daca nu era ea in casa cu noi eu puteam sa stau sa nu ma mai ascund, dar asa.si mamaimea dupa ce face faze din astea imi zice ca dc sunt suparata, dc ii raspund asa, si iar ma zice lu maicamea.numai stiu ce sa fac pentru ca maicamea se cearta cu ea din cauza mea, pentru ca ea ii reproseaza lu maicamea, dar mamaimea a uitat un lucru si eu am ajutat-o adica am acoperit-o la anumite chestii.cum ar fi am mintit pentru ea sau...si ea nu a facut la fel pentru mine.numai pot.am vb cu maicamea si ea zice ca asa sunt batranii si cand nu o sa-i mai ai o sa vezi cum e, dar numai pot!

2 răspunsuri:
| simooo a răspuns:

Incearca sa ai zici si tu bunicii tale ca nu iti place sa faca asa. si incearca sa ai arati cat de inervanta poate fi. de ex ai poti spune ca o prietena a ta are o bunica care face nu stiu ce si nu stiu ce si poate asa va intelege ca lucrurile alea le face si ea si ca este inervanta. Sperc ca te-am ajutat! Bafta!winking

| Nimeni a răspuns:

Pai sa stii ca asa sunt batranii, la fel si pentru mine e bunica-mea, ma scoate din pepeni de tot! Incearca sa vb cu bunica ta si spune-i sa-si vada de batranetea ei ca ea si-a petrecut adolescenta, acum sa te lase pe tine sa ti-o traiesti cum stii, nu cum vrea tocmai ea, pentru ca in primul rand nu e maica-ta. Iar cu mama ta, discuta ca de la fiica la mama si spune-i ca ai nevoie si tu de mai multa libertate, mai ales ca e si vacanta.Alta modalitate nu stiu ce sa-ti spun.