Daca nu ai avut contact sexual cu o alta persoana (adica nu ai atins, in scop sexual, organele genitale ale unui partener si nici organele tale genitale nu au fost atinse, in scop sexual, de o alta persoana), esti virgina, indiferent cum ti-ai rupt himenul (prin m.asturbare, gimnastica, traumatism).
La primul contact sexual, cu sau fara penetrare, fie el vaginal, oral sau a.nal sau m.asturbare reciproca, iti vei pierde virginitatea
Ce ai avut tu a fost contact sexual, acum ca el nu a bagat-o cu totul asta e partea a-2-a.
Deci nu mai esti virgina de acum va puteti distra linistiti, ati scapat de o problema.
Pai...nu bagat-o complet, dar tot a facut-o.Deci a fost contact sexual.Himenul s-a rupt prin asta. Daca era vorba de m@sturbare, efort fizic sau alta activitate inca ai fi virgina, dar s-a rupt prin contact sexual.Imi pari cam speriata, nu ar trebui sa iti faci probleme.
Ba da imi fac probleme ca nu eram pregatita a fost ceva urat pentru mine si sunt speriata ca nu am trecut pana acum prin asta of ma simt urat in multe feluri
Hei,toti o facem la un moment dat, a trecut.Nu e ceva anormal, n-ar trebui sa te simti prost.A fost pe neasteptate, dar a trecut.
Dar ceea ce misa intmplat poate schimba ceva la mine ma refer fizic ca psihic cred ca voi inebuni of
Fizic nu cred, decat daca ramai insarcinata, sansele fiind foarte slabe.Din punct de vedere psihic...A trecut putin timp deci e normal sa te simti asa, mai ales ca a fost pe neasteptate si pentru prima data. Dupa cateva zile te vei simti mai bine, nu e cazul sa iti faci griji.Acum nu poti trage concluzii.
Cred ca a fost ceva special, ar trebui sa te simti o femeie matura, tocmai ai trecut la un nou capitol, felicitari.
Basina19 întreabă: