Buna!
Poi parerea mea, este sa ai o discutie cu ambii parinti prin care, calm, sa le explici exact cum ne-ai explicat noua situatia aceasta...
Spune-i mamei tale ca e de ajuns daca va duce tatal tau, spune-i ca vrei o vara frumoasa alaturi de prietenii tai, sa va distrati doar voi, prietenii, fara adulti prin preajma. Roag-o sa faca asta pentru tine. Daca vorbesti frumos, calm si nu te enervezi probabil o sa fie de acord.
Daca si dupa discutie o sa fie un raspuns negativ, nu te enerva, vorbesti la fel de frumos si calm (incearca sa rezisti tantatiei). Astfel sun 70% sanse ca mama ta sa se razgandeasca, vazand ca te comporti matur ..asa ii dovedesti ca poate avea incredere in tine si sigur o sa fie de acord sa-ti petreci timpu' cu prietenii tai.
Daca nici cum nu reusesti sa o convingi, lasa sa se intample totul de la sine. In fond, cat crezi ca o sa stea ai tai cu tine acolo, inconjurati numai de persoane de varsta ta? O sa se plictiseasca intr-un final.
Si oricum, nu cred ca o sa stea ei cu voi. Probabil o sa mearga sa viziteze zona + ca daca mai ai si 2 frati micuti, o sa stea doar cu ochii pe ei...
Nu-ti face griji! Lasa timpu' sa-si faca treaba, nu te impacienta din timp.
Sper ca te-am ajutat!
SUCCES la convins
(funda?)