Perfect, a? Materialisto!
nu sunt materialista dar o spuneam sub forma de gluma sa fim seriosi daca tot vroia sa ii ia ceva ii lua fara sa ii spuna lui ca un barbat adevarat nu ar fi zis catre iubita lui "iubire ia cumparami si mie ceva de imbracat sau de mancat ca si eu ti-am facut cinste cand am iesit in oras"
Maaaateeeriiiiaaaliiiiistoooooo!
Bleee
Se simte femeie,asa e si la mine,ma simt femeie cand primesc bani de la o femeie.
De ce? Ca am sentimentul apoi ca datorez ceva cuiva.
Dar sa fiu obiectiv,e un defect al meu si o prostie din partea mea,daca esti intr-un cuplu, e ok sa se faca si astfel de chestii, sa se imprumute, sa se ajute, dar ca si idee e vorba de orgoliul masculin.
Daca ziceai doar 2 ani de relatie imi faceam griji . Nu e problema mare. Asa fac si eu cu prietena mea. Prefer sa imi cumpar alta data decat sa ii cer ei bani. Asa e comportamentul meu tampit. Nu accept nimic de la nimeni. Poate asa e si el.
Dar e enervant cand vad ca el cheltuie atat cu mine si cand vreau sa il ajut cu bani nu accepta. si m.am chinuit ogramada sa-l fac sa inteleaga ca nu se intampla nimic daca platesc si eu odata!
Inteleg situatia. Dar cum am zis, la mine se rezuma la ce am zis mai sus. Nu ma pot schimba, asa sunt eu. Zic din nou, poate asa e si el. Naiba stie. Nu trebuie oricum sa te deranjeze asta
Are 20 de ani.
Vad in prima ta intrebare ca spui ca ai doar 17 ani. Poate el se simte prost sa ia bani de la o copila. E si asta o posibilitate.