| Pυƒυℓєтє a întrebat:

Deci, eu sunt admină principală pe o pagină pe FaceBook. Aş putea să mă retrag şi să las pe altcineva admină principală în locul meu? Dar nu să-i dau ID-ul şi parola de la FaceBook... Pur şi simplu să nu mai fiu admină şi să fie altcineva.

Răspuns Câştigător
| Chriis a răspuns:

Da. Poţi. Deci. Dai la pagină, la care eşti admină, la admin roles sau roluri administratori de la setări, apoi bagi id-ul persoanei dorite la căsuţa aia de la add another admin, apoi dai să fie Manager şi dai enter, apoi pui parola de la facebookul tau. Apoi pe aceeaşi pagină, la caseta unde eşti tu MANAGER, dai click, apoi te pui content creator. Apoi iar dai save şi îţi pui parola de la fb, după care pe aceeaşi pagină la caseta cu tine, dai X in dreapta de la casetă (Te şttergi din lista aia ) şi dai save. Şi gata. Sau dacă merge să dai la X fără să te mai pui Content creator, e mai uşor. :*
SPER CĂ TE-AM AJUTAT

6 răspunsuri:
| justhappy a răspuns:

Sigur, mai intai trebuie ca persoana respectiva se fi dat like la pagina ta, apoi trebuie sa ii ceri ID-ul. Scrie undeva sus Editeaza Pagina si alegi Roluri de Administartor, o sa iti apara un loc unde sa pui Id-ul persoanei respective, si gata.
Sper ca te-am ajutat!

| AddaBăă a răspuns:

Dahappy O/il poti pune manager pe ea/el:d si dupa tu sa testergi de la adminihappy

| Pυƒυℓєтє explică (pentru Chriis):

Şi după pot să redevin admină dacă m-am scos?

| Kazumi a răspuns:

Da desigur ca poti

| Pυƒυℓєтє explică (pentru Kazumi):

Pot să redevin admină dacă m-am scos?

| Kazumi a răspuns (pentru Pυƒυℓєтє):

Asta cred ca da dar nu stiu sigur