| McClaire a întrebat:

Deci, eu sunt Astmatică(cred că așa se scrie când suferi de Astm Bronșic). Am lipsit din acest motiv o săptămână. La școală, colegii au dat un test și mi-au zis că din cauză că nu am venit la test, profesoara le-a zis că îmi va da notă de la 8 în jos(deci nu am cum să iau 10). Am impresia că profesoara vrea să-mi strice media(am media 10 în rest). Are voie să nu-mi dea șansa la nota maximă din moment ce am lipsit sau nu?
*eu nu am mai lipsit la nici un alt test și am luat aproape la toate 10, plus chiar sufăr grav de astm, nu mă prefaclaughing))
Please, ajutați-mă…Merci

Răspuns Câştigător
| RoxanaIoana108 a răspuns:

Bună! Asta e buna de spus la politie! Sincer! Ca viitor cadru didactic, cunoscand foarte bine curriculum si metodologiile de predare, iti pot oferi un raspuns concret.
NICIUN profesor nu îți poate acorda o notă de la X in jos, doar pentru faptul ca ai lipsit MOTIVAT din PROBLEME MEDICALE. Si nici daca ai lipsit nemotivat nu are acest drept.
Cu atat mai puțin dacă i-ai greșit cu ceva la alte ore (injurii, vorbit in timpul orei etc) să îți poata scadea nota la test. Este EXCLUS așa ceva.
Ai dreptul de a da testul intr-o altă zi față de colegii tăi daca ai lipsit, sau in alt caz:
-ieșit la tablă
-ascultare orală
-practică (în cazul in care există)

În concluzie, nu ar trebui sa se întâmple așa ceva.
Iar daca se întâmplă, vorbește cu părinții tăi, cu diriginta, iar mai departe vedeți cum decurg evenimentele.

Zi frumoasă!

| McClaire explică (pentru RoxanaIoana108):

Multumesc mult pentru sfat!

3 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Nu are voie si nu cred ca o sa faca asta. Invata pentru test si sunt sigur ca o sa iti dea 10