| RoCkEr93 a întrebat:

Deci eu sunt elev in clasa a XII a, si anul asta chiar vreau sa invat calumea, sa am note peste 7(la majoritatea) dar am o problema, sunt un mare lenes, cand ma pun la scaun si ating cartea nu ma pot concentra, ba ma invart pe scaun, ba ma duc la bucatarie, uneori chiar adorm la masa de studiu straight face
Deci as vrea de la cei care chiar invata sa imi dea si mie niste sugestii despre cum as putea sa imi imbunatatesc viata scolara(cum sa invat mai bine si chestii de genul), pentrudaca o tin in ritmul asta vai de mine.
Multumesc big grin

Răspuns Câştigător
| blackmetal a răspuns:

Incearca sa te motivezi si sa te gandesti ce fericiti vor fii parintii tai cand vei lua BAC-ul cu o nota mare. Nu ti-ar prinde bine o masina noua?batting eyelashes
Incearca sa nu vorbesti in ore si sa te concentrezi asupra profesorului. NU TE UITA PRIN EL CI FII CONSTIENT DE CUVINTELE CARE II IES PE GURA! Daca vrei sa iesi la o bere, las-o pentru weekend. Spor la treaba si note bune! >big grin

2 răspunsuri:
| ofatadragutza a răspuns:

Sunt o eleva destul de buna am note numai peste 8, acasa nu invat deloc nici nu deschid cartea doar sunt f.atenta la ora si incerc ca memorez tot ce ne spune profesorul si cred ca este important. daca stai sa tocesti cartea nu o sa stii nimic la bac.succes:*

| VladimirPutin a răspuns:

și ai să vezi cum e cu camere...n-o să mai vină profesorii să rezolve exercitiile la elevi la bac cum se făcea până acum