Ce fac bărbaţii când femeile suferă : http://annitu.blogspot.com/2011/05/ce-fac-barbatii-cand-femeile-sufera.html ...8-|
Pai, nu pot sa zic ca sunt experta, dar cred ca ai putea pentru inceput sa incerci sa afli mai multe despre el : ce ii place sa faca in timpul liber sau chesti din astea si apoi incearca sa te faci ca iti plac si tie intereseaza-te despre ele afla mai mult lucruri despre hobbyurile lui si abordeazal despre chestia asta, asfel veti avea mai multe in comun si o sa vezi ca o sa inceapa sa te abordeze el mai mult pe tema asta, apoi la faza cu prietena ta... mai greu, am patit si eu din astea, dar nu numai mesaj cu,, sa ma visezi:*" prietena mea chiar s-a combinat cu el , nu stiu ce sa zic, prietena ta stie ca tie iti place de el?
Aha,atunci nu o poti invinui de nimic, ea nu stiutie ce face, si nu stie ca te raneste, incearca sa discutzi cu ea pe tema asta, nu neaparat o discutzie serioasa, ceva gen el trece prin fata voastra si o intrebi ceva gen,, auzi tu ce parere ai despre R" vezi ce zice... si dupa aia o intrebi,, auzi daca te-ar intreba R daca vrei sa fii cu el ce ai rasp?", incearca si zi-mi ce ti-a rasp