| Helene a întrebat:

DecihappyEu sunt plecata din tara, cam de doua saptamani, si sunt sanse slabe sa ma intorc sa locuiesc acolo.In ultima saptamana de scoala nu am fost pentru ca am tot facut acte.Cu o zi inainte sa plec am vorbit cu prietenul meu pe mess si m'a intrebat daca vin macar maine sa isi ia ramas bun. Iar seara mi-a zis ca o sa ii fie dor de mine.Regret nespus ca nu am fost sa il strang in brate macar pentru ultima oara, chiar daca era sa plang, pentru ca stiu ca orice moment ramane o amintire. Zilele trecute ne'am certat pentru ca incepea sa imi scoata ochii cu niste chestii si i'am zis: gata ne despartim; apoi toata ziua m-a intrebat daca m-am mai gandit, si daca ne impacam.Intr'un sfarsit am zis da, insa nu cu inima impacata.Pentru ca el nu ma crede daaca ii spun ceva, si se supara din niste lucruri pe care nu le fac uneori.Sunt cu el de un an jumate. Oare ar trebui sa ne despartim sau sa ramanem asa? Desi ne putem mintiiii oricand? Regret ca am scris atat de mult, dar am vrut sa intelegetihappy
PSbig grinau fundita pentru cel mai folositor rasphappy

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Daca va iubiti reciproc si exista sentimente puternice intre voi v-ati putea lasa de mintitwinkingdar asta numai daca vreti un viitor impreuna.si in legatura cu lucrurile pe care nu le faci.cred ca ar trebui daca il iubesti sa incerci sa faci si anumite compromise in relatie daca crezi ca merita sacrificiul.Si daca credeti ca nu puteti trece peste faza cu mintitul nu va mai faceti rau reciproc.merge-ti mai departe, ramane-ti amici, si bucurati-va de amintirile frumoase, parerea mea:*

| kjbh13 a răspuns:

Hai sa spun si eu ceva ...depinde ce valori are prietenul tau-a iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca...

| maru_5127 a răspuns:

Da, ar trebui sa va impacati